Trabzonspor'da Trezeguet şoku!

13.04.2024 - 16:02 | Son Güncellenme: 13.04.2024 - 16:08

Trendyol Süper Lig takımlarından Trabzonspor, Mısırlı yıldızı Trezeguet'nin sakatlandığını resmi sosyal medya hesaplarından açıkladı. İşte tüm detaylar.

Trabzonspor'da Trezeguet şoku!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig takımlarından Trabzonspor'da sakatlık şoku yaşandı. Dün Sivasspor'a 1-0 mağlup olan Trabzonspor, ikinci yarının başında oyundan alınan Trezeguet'den kötü haber aldı.

Trezeguet sakatlandı

Trabzonspor, Mahmoud Trezeguet’in sol arka adalesinde yaralanma tespit edildiğini açıkladı.

Bordo mavili takım, Mısırlı yıldız futbolcunun sağlık durumuyla ilgili açıklama yayımladı. Yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Sağlık Kurulu Başkanımız Doç. Dr. Ahmet Beşir, futbolcumuz Mahmoud Trezeguet’nin sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

Beşir, 'Futbol A Takımımızın EMS Yapı Sivasspor ile oynadığı karşılaşma sırasında ağrı hisseden ve devre arasında oyundan alınan oyuncumuz Mahmoud Trezeguet’nin yapılan muayenesi ve MR görüntülemesi sonucunda sol arka adalesinde (hamstring kası) yaralanma tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanılmıştır' dedi."

Abdullah Avcı açıkladı

Sivasspor maçında sonra maç sonu açıklamalarında bulunan Avcı, Trezeguet değişikliği ile ilgili "Evet Trezeguet değişikliği sakatlık kaynaklıydı, formasyonda değişiklik yapmadık ama Eren'i sağa, Pepe'yi sola aldık" dedi.

Trezeguet'in performansı

Trabzonspor'la 24 maça çıkan 29 yaşındaki sol kanat, bu karşılaşmalarda 11 kez rakip fileleri havalandırdı ve 4 asist üretti. 

Senin için hazırladığımız haberler