Ertuğrul Doğan'dan, Abdullah Avcı'ya Tam Destek: "Yeni Hikayeler Yazacağız"

11.01.2023 - 09:16 | Son Güncellenme: 11.01.2023 - 09:23

Trabzonspor Kulüp Asbaşkanı Ertuğrul Doğan, Teknik Direktör Abdullah Avcı ile yeni hikayeler yazacaklarını belirterek, "Yola devam hocam" dedi. Detaylar.

Ertuğrul Doğan'dan, Abdullah Avcı'ya Tam Destek: "Yeni Hikayeler Yazacağız"

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Alanyaspor'a 5-0 mağlup olan Trabzonspor'da ayrılık sinyali veren Abdullah Avcı'ya, kulüp Asbaşkanı Ertuğrul Doğan'dan tam destek geldi.

"Tarifsiz duygular yaşadık"

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Doğan, "Geldiğin günden bugüne en güzel hikayeleri yazdık. Tarifsiz duygular yaşadık. Şüphemiz yok, bundan sonra da yeniden yazacağız. 

"Yola devam hocam"

Bazen dalgalı dönem yaşayabiliriz. Önemli olan buradan sağlıklı şekilde çıkabilmektir. Hafızamız var, becerimiz var, gücümüz var. Yola devam hocam" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Aslan'dan Mauro Icardi kararı!
Habere Git

Trabzonspor taraftarından Abdullah Avcı'ya destek

Öte yandan bordo-mavili taraftarlar, istifası gündeme gelen Abdullah Avcı'ya evinin önünde toplanarak destek oldu.

Taraftar kalmasını istiyor

Deplasmanda oynanan ve 5-0 kaybedilen Alanyaspor maçı sonrası tartışmaların odağından olan ve istifası gündeme gelen Avcı'nın istifa kararı almaması için bir araya gelen taraftarlar meşaleler yakarak, deneyimli çalıştırıcının takımın başında kalması istediler.

"Mücadeleye devam edeceğiz"

Taraftarların desteği sonrası kısa bir açıklama yapan teknik direktör Abdullah Avcı, "Mücadeleye devam edeceğiz" diyerek takımda kalacağını açıkladı.

İlgini Çekebilir
Erik ten Hag, Weghorst transferi hakkında konuştu!
Habere Git

Bu sezon oynadığı 17 maçta 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Trabzonspor, 29 puan topladı ve 6. sırada yer aldı.

Trabzonspor'un rakibi Başakşehir

Bordo-mavili takım, Süper Lig'in 19. hafta mücadelesinde 14 Ocak Cumartesi günü saat 19.00'da Medipol Başakşehir ile sahasında karşılaşacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Beko, kötü seriye dur dedi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler