Trabzonspor Philip Zinckernagel'i Transfer Etmek İstiyor

14.07.2023 - 13:55 | Son Güncellenme: 14.07.2023 - 14:12

Nenad Bjelica önderliğinde transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor, Olimpiakos forması giyen orta saha oyuncusu Philip Zinckernagel'i transfer etmek istiyor. Detaylar...

Trabzonspor  Philip Zinckernagel'i Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Trabzonspor, Hırvat teknik adam Nenad Bjelica'nın transfer listesinde yer alan oyuncuları takıma kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bordo- Mavililer, son olarak gündeme gelen Philip Zinckernagel'i transfer etmek için devreye girdiği iddia edildi. Detaylar...

Zinckernagel'i kiralık istedi

TRT Spor'da yer alan habere göre, Olympiakos'un 3 milyon avroluk bonservis talebi nedeniyle ilk görüşmelerden sonuç alamayan Trabzonspor, Zinckernagel'i satın alma opsiyonuyla kiralamayı hedefliyor.

Club Brugge rakip oldu

Yunan basınında çıkan haberlere göre, Olympiakos'un kadrosunda düşünmediği Zinckernagel'e Trabzonspor'un yanı sıra Belçika ekibi Club Brugge de ilgi gösteriyor.

12 gol 2 asist

Geçtiğimiz sezonu Belçika ekibinde kiralık olarak geçiren Zinckernagel, 35 resmi maçta 12 gol ve 2 asistlik performans sergilemişti.

Belçika basını Trabzonspor'a yazdı

Belçika basını; geçtiğimiz sezonu Standard Liege'de geçiren ve Olympiakos'a dönen 28 yaşındaki Danimarkalı 10 numara Zinckernagel'in Trabzonspor yolunda olduğunu iddia etti.

Trabzonspor'un Zinckernagel ile büyük oranda anlaştığı ve kulüpler arasındaki görüşmelerin sürdüğü vurgulandı.

Senin için hazırladığımız haberler