Trabzonspor'da Fatih Karagümrük karşısında omzundan sakatlanan Edin Visca oyundan çıktı

28.12.2022 - 21:31 | Son Güncellenme: 28.12.2022 - 23:18

Süper Lig'de Fatih Karagümrük ve Trabzonspor arasında oynanan maçın 50. dakikasında omzundan sakatlanan Edin Visca sahayı terk etti.

Trabzonspor'da Fatih Karagümrük karşısında omzundan sakatlanan Edin Visca oyundan çıktı

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Fatih Karagümrük, Trabzonspor'u konuk ediyor. Ev sahibi ekibin 4-1'lik üstünlüğüyle sonlanan maçta Trabzonspor için üzücü bir gelişme yaşandı. Bordo Mavililerin Boşnak yıldızı Edin Visca karşılaşmanın 50. dakikasında omzundan sakatlanarak yerini Djaniny'e bıraktı.

Yine kolundan sakatlandı

32 yaşındaki oyuncu ligin 2. haftasında oynanan Atakaş Hatayspor maçında kolundan sakatlanarak sahayı seyde eşliğinde terk etti. Sakatlık geçiren oyunu sedye üzerinden taraftarlara eli ile iyi olduğunu işaret etmişti.

4 gün önce döndü

2. hafta yaşadığı sakatlıktan sonra ligde 13 maç kaçıran Edin Visca, geçtiğimiz cumartesi oynanan ve Trabzonspor'un kazandığı Fenerbahçe maçında sahalara döndü ve 81 dakika sahada kaldı.

İlgini Çekebilir
7 maddede Trabzonspor'un Fenerbahçe zaferi!
Habere Git

Sakat sayısı 5'e çıktı

Trabzonspor'da Edin Visca ile birlikte sakat oyuncu sayısı yeniden 5'e yükseldi. Dorukhan Toköz, Stefano Denswil, Montasser Lahtimi ve Serkan Asan sakatlıkla boğuşan diğer isimler.

Geçen sezon uzak kaldı

Geçen sezon ligin ilk haftalarında kolu kırılan Boşnak yıldız tüm kulvarlarda 16 maç kaçırdı. Sahalara döndükten sonra Süper Lig'de 20 maç oyanayan yıldız 6 gol ve 4 asistle bordo mavililerin yıllar sonra gelen şampiyonluğuna katkı yaptı.

Beşiktaş'ın yıldızı dönemedi

2011-2018 yılları arası Beşiktaş forması giyen gurbetçi futbolcu Veli Kavlak 2014-2015 sezonunda geçirdiği omuz sakatlığı sonrası 4 kez ameliyat oldu. Yanlış operasyonlar geçiren Kavlak sonrasında sakatlıktan kurtulamadı ve futbolu bırakmak zorunda kaldı.

İlgini Çekebilir
Veli Kavlak futbolu bıraktığını açıkladı!
Habere Git

Abdullah Avcı açıkladı

Maç sonu Visca'nın durumu hakkında konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, oyuncunun köprücük kemiğinin kırıldığını açıkladı. Boşnak yıldızın ameliyat olup olmayacağı henüz belli değil.

11 yılda bu kadar sakatlanmadı

Geçen sezon Trabzonspor formasındandan 95 gün uzak kalan Edin Visca bu sakatlıkla beraber 60 gün daha sahalara dönemeyecek. 32 yaşındaki oyuncu 11 yıllık Başakşehir kariyerinde yalnızca 159 gün takımdan ayrı kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler