Trabzonspor'a müjde! Transfer için en büyük sorun çözülüyor

29.02.2024 - 12:56 | Son Güncellenme: 29.02.2024 - 13:08

Trabzonspor, geçmiş dönemlerde birçok futbolcunun transferinin son anda gerçekleşmemesine neden olan sorunu çözüyor. Başkan Ertuğrul Doğan lansman hazırlıklarını başlattı. İşte detaylar...

Trabzonspor'a müjde! Transfer için en büyük sorun çözülüyor

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor Kulübü, geçmiş yıllarda gündeme gelen ancak gerçekleştirilemeyen projede mutlu sona çok yakın. 

Trabzonspor Koleji projesinde önemli gelişme

Karadeniz Gazetesi'nde yer alan habere göre; geçmiş dönemde de gündeme gelen ancak proje aşamasının ötesine geçemeyen Trabzonspor Koleji ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Milli Savunma Bakanlığı’na bağlı Erdoğdu Kışlası bölgesinde yer tahsisi için son görüşmeleri yapıldı.

Lansman yapılacak

Başkan Ertuğrul Doğan’ın bizzat takip ettiği proje ile alakalı lansman yapılması planlanıyor. Trabzonspor Kulübü, söz konusu proje için yer tahsisi ile alakalı konuların çözüme kavuşmasının ardından Trabzonspor Koleji için lasman gerçekleştirecek  Lansman için tüm basın kuruluşlarına davet gönderecek.

Kolej vakıfa bağlı olacak

Trabzonspor Koleji, Trabzonspor Vakfı’na bağlı olarak hizmet verecek. Kolejle birlikte şehrin en büyük sorunlarından birisi olan yabancı dil sorununu da çözecek. 

Transferin önündeki büyük engeldi

Önceki dönemlerde pek çok yabancı oyuncu Trabzon'da çocuklarının eğitim alacağı yabancı dilde eğitim veren bir okul olmadığı için Trabzonspor'a transfer olmayı reddetmişti. Trabzonspor Koleji ile birlikte bu sorunun da ortadan kaldırılması planlanıyor.

Senin için hazırladığımız haberler