Trabzonspor'da 3 pozitif vaka daha!

16.02.2021 - 14:37 | Son Güncellenme: 16.02.2021 - 15:05

Son dakika Trabzonspor haberleri... TFF Süper Lig takımlarından Trabzonspor, rutin olarak yapılan koronavirüs test sonucunda iki futbolcu ve bir personelin test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu. İşte detaylar...

Trabzonspor'da 3 pozitif vaka daha!

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor, Medipol Başakşehir ile oynanacak maç öncesi 3 kişide koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu. Toplam vaka sayısı ise 6 oldu.

3 pozitif vaka

Kulüpten yapılan açıklamada, "Rutin olarak gerçekleştirdiğimiz COVID 19 testlerinin sonucunda iki futbolcumuz ve bir A Takım personelimizde pozitif vakaya rastlanmıştır. İzolasyona alınan futbolcularımız ve personelimizin tedavisine başlanmıştır" ifadelerine yer verildi. 

Açıklanan bu rakamlarla birlikte Trabzonspor’da Covid-19 testi pozitif çıkan futbolcu sayısı 6’ya ulaştı. Test sonuçları pozitif çıkan isimler izolasyon altına alınırken tedavilerine de başlandı.

Kale Kağan Moradoğlu'na emanet

Bordo-mavili takımın Başakşehir ile oynayacağı karşılaşma öncesi Uğurcan Çakır, Erce Kardeşler ve Arda Akbulut'un rahatsızlığı nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemesi beklenmiyor. İstanbul ekibiyle yapılacak karşılaşmada kaleyi ise 4. kaleci Kağan Moradoğlu'nun koruması bekleniyor.

Kağan Moradoğlu kimdir?

18 yaşındaki kaleci futbola Trabzonspor altyapısında başladı ve sırasıyla U16, U17, 19 formaları giydi ve 23 Aralık 2020 tarihinde A takım ile sözleşme imzaladı. 

Trabzonspor kalesinde kriz! Eldivenler 18'lik Kağan'da

Senin için hazırladığımız haberler