Trabzonspor'da Abdülkadir kadro dışı bırakıldı!

22.04.2021 - 19:43 | Son Güncellenme: 23.04.2021 - 09:27

Trabzonspor'da Abdülkadir Parmak kadro dışı! Bu Kararın Abdullah Avcı'nın talebi olduğu belirtildi. Peki Abdülkadir Parmak neden kadro dışı kaldı?

Trabzonspor'da Abdülkadir kadro dışı bırakıldı!

Trabzonspor'da flaş bir gelişme yaşandı. A Spor'un haberine göre, Karadeniz ekibinde Abdulkadir Parmak, teknik direktör Abdullah Avcı'nın talebi doğrultusunda disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakıldı.

 

Abdülkadir Parmak neden kadro dışı kaldı?

Sabah gazetesinden Yunus Emre Sel, "Bu akşam yapılan idmana Abdulkadir Parmak dahil edilmedi. Yönetimin akşam saatlerinde resmi açıklama yapması bekleniyor. Abdulkadir Parmak'ın Galatasaray maçında oyuna girmek istemediği iddia edildi" ifadeleriyle haberi duyurdu.

Avcı'dan son bölümde peş peşe değişiklikler

Bordo mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı, son bölümüne 1-0 önde girdiği Galatasaray karşılaşmasında 86 ile 90. dakikalar arasında üç değişiklik yapmıştı. Bu sezon Süper Lig'de 26 maçta forma giyen Abdülkadir Parmak, takımına gol ya da asist katkısı sağlayamadı. 

 

Parmak bundan önce 1-1 biten Hatayspor maçına ise ilk 11'de başlayıp 67. dakikada oyundan alındı.

Avcı idmana almadı

Öte yandan Trabzonspor'un teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde, saat 16.00'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanına Abdulkadir Parmak'ın alınmadığı bildirildi. Kadro dışı talebinin sahibi Avcı'nın bordo mavili yönetime bu yönde bir rapor sunduğu da ifade edildi. 

Senin için hazırladığımız haberler