Trabzonspor'da Anders Trondsen Gelişmesi! 14 Yabancı...

04.02.2022 - 11:04 | Son Güncellenme: 04.02.2022 - 11:12

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri... TFF Süper Lig takımlarından Trabzonspor'da forma giyen Anders Trondsen, takımdan ayrılmayı düşünmüyor. İşte detaylar.

Trabzonspor'da Anders Trondsen Gelişmesi! 14 Yabancı...

Devre arası transfer döneminde Kouassi, Puchacz, Visca, Enis Destan, Batuhan Kör ve Taha Altıkardeşler'i kadrosuna katan Trabzonspor'da 14 yabancı kadroda bulunuyor. 

Defansa takviye yapılabilir

Fanatik'te yer alan habere göre; Kaan Ayhan başta olmak üzere hedefindeki yerli savunmacılarla ilgili yüksek maliyet engeline takılan Bordo-Mavililer, şartların oluşması halinde defansa yarım sezonluk veya opsiyonlu bir formülle takviye yapabilir. 

14 yabancı futbolcu var

Ancak bunun için önce kontenjanın açılması gerekiyor. Halihazırda Fırtına’nın kadrosunda 14 yabancı futbolcu var. 

Gitmeye en yakın aday olarak Trondsen gösteriliyor fakat Norveçli futbolcunun takımdan ayrılmaya hiç sıcak bakmadığı öğrenildi.

Somut bir teklif yok

Trondsen için bazı Süper Lig kulüplerinin devrede olduğu konuşulsa da oyuncunun tutumundan dolayı Trabzonspor’a somut bir teklifin gelmediği öğrenildi. 

İlgini Çekebilir
Ahmet Ağaoğlu: "Bizim için son değil, başlangıç olacak"
Habere Git

Öte yandan, 26 yaşındaki Norveçli yıldız bu sezon Trabzonspor ile 13 maça çıktı ve 689 dakika sahada kaldı. Trondsen'in sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler