Trabzonspor'da Dorukhan Toköz ilk antrenmanına çıktı

31.07.2021 - 20:41 | Son Güncellenme: 31.07.2021 - 22:20

Molde FK maçı hazırlıklarına devam eden Trabzonspor'da Dorukhan Toköz ilk antrenmanına çıktı. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın ise doğum günü kutlandı.

Trabzonspor'da Dorukhan Toköz ilk antrenmanına çıktı

AJANSSPOR-HABER

UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turunda karşılaşacağı Molde FK maçı hazırlıklarına devam eden Trabzonspor'da yeni transfer Dorukhan Toköz, yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı. Ayrıca antrenman öncesinde futbolcuların ve teknik heyetin katılımıyla teknik direktör Abdullah Avcı için de doğum günü kutlaması gerçekleştirildi.

"Trabzonspor’da olmaktan dolayı çok mutluyum"

Kaptan Uğurcan Çakır’ın ikramıyla doğum günü pastasından ilk dilimi yiyen teknik direktör Abdullah Avcı yaptığı konuşmada, “Sizlerle olmaktan, Trabzonspor’da olmaktan dolayı çok mutluyum. Bugün buraya gelirken koşarak geldik, çünkü iyi hissettiriyorsunuz. Çok teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan bordo-mavili takım, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda dinamik ısınma hareketlerinin ardından mobilizasyon ve 5’e 2 çalışmaları gerçekleştirildi. Rondo çalışmaları ile devam eden antrenman çift kale maç ile son buldu.

İlgini Çekebilir
Dorukhan Toköz istediği kontratı Trabzon'dan aldı! İşte maaşı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler