Trabzonspor'da Ekuban için karar günü!

18.07.2021 - 11:27 | Son Güncellenme: 18.07.2021 - 15:56

Trabzonspor'da Ekuban'ın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ekuban, Genoa'ya transfer olacak mı? İşte gelişmeler ve detaylar...

Trabzonspor'da Ekuban için karar günü!

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi verecek Trabzonspor'da gözler Caleb Ekuban'a çevrildi. Transfer görüşmeleri yapan Ganalı futbolcunun 3. etap çalışmalarına katılması bekleniyor. Olumsuz durumda ise yasal işlem başlatılacak. Detaylar haberde...

Ekuban için verilen süre doldu

Ganalı oyuncu Ekuban sakatlığı ve özel sorunları nedeniyle ekstra izinle Bordo-Mavililer'in 28 Haziran-3 Temmuz'daki Trabzon, 4-14 Temmuz'daki Riva kampına katılmamıştı. Buna rağmen yönetim yapıcı davranmış ve 26 yaşındaki hücumcuya 3. kamp dönemine kadar izin vermişti. 

Trabzonspor'da kalmak istemiyor

Ekuban'ın artık bu kampa katılması beklenirken, olumsuz bir durumda Trabzonspor yasal işlemler başlatacak. Oyuncu cephesi transfer olmak isterken, yönetim de bu konuya sıcak bakıyor. 

2 milyonluk teklif var 

1 milyon Euro'ya transfer edilen Ekuban için İtalyan ekibi Genoa ile görüşmeler sürüyor. Çizme temsilcisi 2 milyon Euro bandında bir rakamla Fırtına'nın kapısını çalarken, Trabzonspor 3.5 milyon Euro'da diretiyor, pazarlıklar kıran kırana devam ediyor.

Kampa katılmadı

61 saat sitesinde yer alan habere göre; Marek Hamsik, Abdülkadir Ömür ve Uğurcan Çakır, Riva'daki kampa katılırken Ekuban, henüz kampa dahil olmadı.

Senin için hazırladığımız haberler