Trabzonspor'da Elneny gelişmesi! Görüşmeler...

03.08.2020 - 10:59 | Son Güncellenme: 03.08.2020 - 11:03

Son dakika Trabzonspor, Mohamed Elneny transfer haberleri. Karadenz temsilcisi, geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak oynayan Mohamed Elneny ile görüşmelere başladı mı? İşte detaylar...

Trabzonspor'da Elneny gelişmesi! Görüşmeler...

Trabzonspor, Beşiktaş'ın geçtiğimiz yaz kiralık olarak kadrosuna kattığı Mohamed Elneny'yi transfer etmek için girişimlerine hız verdi.

Fanatik'te yer alan habere göre; Beşiktaş'ın geçtiğimiz yaz Arsenal'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Mohamed Elneny'nin Trabzonspor'a önerildiğine yönelik iddialar ortaya atılmıştı. Konuyla ilgili Ada basınından gelen son haberlerse bomba etkisi yarattı.

Londra merkezli Turkish Football sitesi, Bordo Mavililer'e yakın kaynaklara dayandırdığı haberinde Fırtına'nın Elneny'yi kiralamak istediğini doğrularken deneyimli ön liberonun menajeriyle görüşmelerin başladığını duyurdu.

Haberde Trabzon yönetiminin kiralık sözleşmesi biten ve takımdan ayrılan Badou Ndiaye'nin yerini 28 yaşındaki ön libero ile doldurmak istediği, Beşiktaş'ınsa mevcut finansal sorunlardan ötürü yıldız ismi bir yıl daha kiralamasının zor olduğu ifade edildi.

Arsenal ile iki yıl daha mukavelesi bulunan Elneny, geride kalan sezonda Beşiktaş formasıyla boy gösterdiği 36 maçta 1 gol ve 4 asistlik bir performans sergilemişti.

 

Senin için hazırladığımız haberler