Trabzonspor'da flaş gelişme! Nwakame'ye teklif

12.11.2021 - 21:54 | Son Güncellenme: 13.11.2021 - 12:26

Transfer haberleri... Trabzonspor'un sözleşmesi sezon sonu bitecek Anthony Nwakaeme'ye yeni imza teklifinde bulunduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Trabzonspor'da flaş gelişme! Nwakame'ye teklif

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig lideri Trabzonspor'da en çok merak edilen konulardan biri Anthony Nwakaeme'nin takımda kalıp kalmayacağı. Bordo-mavili taraftarlar sözleşmesi sezon sonunda bitecek yıldızla bir an önce yeni anlaşma yapılmasını bekliyor. 

Trabzonspor taraftarını sevindiren haber

Taraftarların dört gözle beklediği imza konusunda önemli bir iddia ortaya atıldı. Sabah gazetesinin Trabzonspor muhabiri Yunus Emre Sel, Karedeniz ekibinin iç transferde Nwakaeme'ye yeni sözleşme teklif ettiğini duyurdu.

Nwakaeme'ye 2+1 yıllık yeni sözleşme

Habere göre 32 yaşındaki futbolcuya sunulan yeni sözleşme 2+1 yıllık. Yönetim kurulunun ücretinde iyileştirme de içeren sözleşme uzatma teklifine Nijeryalı futbolcunun da sıcak baktığı öğrenildi.

Sakatlıktan formda döndü

Sakatlığının ardından döndüğü Çaykur Rizespor maçında takımının galibiyet golünü atan Anthony Nwakaeme son olarak Beşiktaş mücadelesinde de 90+6'da gelen son golün hazırlayacısı olmuştu. 

Ligdeki 8 golde imzası var

Bu sezon Süper Lig'deki 11 maçta bordo-mavili formayı giyen tecrübeli futbolcu, Trabzonspor'a 5 gol, 3 asistiyle önemli katkı sağladı. UEFA Konferans Ligi elemelerinde de 1 golü bulunan Nwakaeme, 2018-19 sezonundan beri Karadeniz ekibinde.

Senin için hazırladığımız haberler