Trabzonspor, Stefano Denswil'i kadrosunda tutmak için harekete geçti

15.03.2022 - 09:36 | Son Güncellenme: 15.03.2022 - 09:55

Trabzonspor, kiralık kontratı sezon sonunda bitecek olan Stefano Denswil ile devam etmek istiyor. Yönetim şimdiden Hollandalı futbolcu için harekete geçti. İşte detaylar...

Trabzonspor, Stefano Denswil'i kadrosunda tutmak için harekete geçti

Gelecek sezonun kadro planlamasına yine erken başlayan Bordo-Mavililer, iç transferde de düğmeye basıyor. Trabzonspor , geçtiğimiz yaz Bologna’dan 1 yıllığına kiraladığı Stefano Denswil’i kadroda tutmayı planlıyor. 

Denswil için harekete geçildi

Fanatik'te yer alan habere göre; Sol bek ve sol stopere alternatif olması için transfer edilen Hollandalı futbolcu, Edgar ile Vitor Hugo’nun yokluğunda savunmanın yeni lideri oldu. İstikrarlı performansıyla büyük beğeni toplayan 28 yaşındaki oyuncu için şimdiden harekete geçildi. 

Menajeri Türkiye'ye gelecek

Uzun süredir Türkçe dersleri alan ve kariyerine Trabzon’da devam etmek isteyen Denswil’in menajerinin önümüzdeki günlerde Türkiye’ye geleceği öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'dan atak! Hakem iddiası mahkemelik oluyor
Habere Git

Kontratı bitiyor ama...

İtalyan basınına göre; Bologna ile kontratı sezon sonunda bitecek olan Denswil’in, Serie A ekibinde 1 yıllık opsiyonu var. Menajeriyle yapılacak detaylı görüşmelerin ardından bu konu netleşecek. Opsiyonun iki tarafın onayına bağlı olması yani Denswil’in Bologna ile kontratını uzatmama hakkının bulunması halinde tecrübeli stoper bedelsiz olarak kadroya katılabilir.   

Edgar ve Hugo gitti, savunmayı Denswil topladı

Edgar'ın sezonu kapatmasının ardından Vitor Hugo'nun partneri olarak takıma yerleşen Hollandalı stoper, Hugo'nun da sakatlanmasının ardından savunmanın lideri oldu. Ahmetcan Kaplan ile de iyi bir uyum gösteren 28 yaşındaki futbolcu bu sezon 23 maçta forma giydi ve 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler