Trezeguet, Trabzonspor’a Mesaj Gönderdi: Siz Benimle Anlaşın | Transfer Haberleri

23.06.2022 - 17:37 | Son Güncellenme: 23.06.2022 - 17:44

Trabzonspor transfer haberleri... Aston Villa forması giyen ve Trabzonspor ile görüşme halinde olan Trezeguet, bordo-mavili takıma mesaj gönderdi...

Trezeguet, Trabzonspor’a Mesaj Gönderdi: Siz Benimle Anlaşın | Transfer Haberleri

Trabzonspor'un transfer listesinde yer alan ve Premier Lig ekiplerinden Aston Villa forması giyen Trezeguet, bordo-mavili takıma mesaj gönderdi. Fırtına'nın görüştüğü bir başka isim olan Marlon Santos ise kararını iletti.

61 saat sitesinde yer alan habere göre; daha önce Trabzonspor Kulübü ile mali şartlarda anlaşan Shakhtar Donetsk oyuncusu Marlon FIFA’nın Rusya ve Ukrayna oyuncularının sözleşmelerini 1 yıl askıya alması kararı sonrası fikirlerini de değiştirdi. 

Marlon, İtalya’ya dönme kararı aldı

Bir anda aranan oyuncu konumuna gelen Brezilyalı yeniden İtalya’ya dönme kararı aldı. Bu fikrini Trabzonspor kurmaylarıyla da paylaşan Marlon’un transferi bu karar sonrası olumsuza döndü. Trabzonspor ise alternatiflere yöneldi.

Trabzonspor'un bir diğer hedefi olan Trezeguet transferi ise geçtiğimiz günlerde hem bonservis hem de maaş konusunu nedeniyle tıkanmıştı. 

Trezeguet transferinde flaş gelişme

Bunun üzerine Trabzonspor mecburi olarak görüşmeleri durdurmuştu. Ancak yeni bir gelişme daha yaşandı. 

İlgini Çekebilir
Umut Bozok'un menajeri transfer görüşmelerini doğruladı
Habere Git

"Siz benimle anlaşın"

Oyuncu Trabzonspor'a haber yollayarak "Siz benimle anlaşın, kulübümle görüşüp işi çözüme kavuşturacağım" dedi. Bunun üzerine Trabzonspor oyuncuyla tekrar pazarlık masasına oturma kararı aldı. Trabzonspor'un bu transferde 1,5 milyon Euro bandını aşmaması beklenirken bol bonuslu bir sözleşme önereceği gelen bigliler arasında. 

İlgini Çekebilir
Abdullah Avcı o transferi bekliyor! Fark çok az...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler