Trabzonspor'da Erce Kardeşler ve Abdülkadir Parmak takımdan ayrılıyor

17.06.2022 - 16:36 | Son Güncellenme: 17.06.2022 - 16:55

Yeni sezon öncesi Larsen, Eren, Doğucan ve Denswil'i transfer ederek kadrosuna güçlendiren Trabzonspor'da iki futbolcu takımdan ayrılıyor. İşte detaylar...

Trabzonspor'da Erce Kardeşler ve Abdülkadir Parmak takımdan ayrılıyor

Trabzonspor'da yeni sezon öncesi kadro yapılandırma çalışmaları sürüyor. Transferde Larsen, Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat'ı kadrosuna katan, Stefano Denswil ile yeni sözleşme imzalayan Karadeniz ekibinde bazı futbolcuların da takımdan ayrılması bekleniyordu. 

Erce ve Abdülkadir Parmak takımdan ayrılıyor

Trabzonspor'da geride kalan sezonda Uğurcan'ın arkasında fazla forma şansı bulamayan Erce Kardeşler ile sezonun ikinci yarısını Kayserispor'da kiralık olarak geçiren Abdülkadir Parmak takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.

Avcı'dan izin istediler, kampa katılmayacaklar

Fanatik'te yer alan habere göre 28 yaşındaki kaleci Erce Kardeşler ile 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Abdülkadir Parmak transfer için teknik direktör Abdullah Avcı'dan izin istedi. İki futbolcu bordo mavili takımın yeni sezon kampına katılmayacaklar.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor transferlerin maliyetini açıkladı!
Habere Git

Erce 5, Abdülkadir 23 maçta oynadı

Son 4 sezondur Trabzonspor forması giyen Abdülkadir Parmak geçen sezonun ikinci yarısını Kayserispor'da kiralık geçirmişti. Parmak, iki takımda olmak üzere toplamda 23 maçta 1 gol ve 2 asistlik performans sergilemişti.

Altınordu'daki performansıyla Trabzonspor'a transfer olan Erce Kardeşler ise toplamda geçen sezon 5 maçta kaleyi korumuştu.

Sözleşmeleri devam ediyor

Abdülkadir Parmak'ın 2024 ve Erce Kardeşler'in ise 2025 yılına kadar bordo mavili takımla sözleşmesi bulunuyordu.

Senin için hazırladığımız haberler