Trabzonspor'da Koita imzaladı! Ahmet Ağaoğlu'ndan Hamsik ve transfer sözleri...

28.06.2021 - 16:22 | Son Güncellenme: 28.06.2021 - 18:53

Transfer haberleri... Trabzonspor'un Kasımpaşa'dan kadrosuna kattığı Fode Koita, Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun da katıldığı törenle sözleşme imzaladı.

Trabzonspor'da Koita imzaladı! Ahmet Ağaoğlu'ndan Hamsik ve transfer sözleri...

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor yeni transferlerinden Fode Koita için bir imza töreni düzenledi. Burada konuşan bordo-mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Devre arasından itibaren bizim gündemimizde olan bir oyuncuydu. Finansal koşullarından dolayı kısmet bugüneymiş. Kendisi Yattara'dan sonra Gineli 2. futbolcu olacak. Kulübümüzü yakından tanıyor, hocamızın istediği bir oyuncuydu. Hocamızın talepleri doğrultusunda bu transferi de gerçekleştirdik" dedi. 

Ağaoğlu: Marek Hamsik de geliyor

Fode Koita'nın transferde anlaşıp sözleşme imzaladıkları 4 oyuncudan biri olduğunu vurgulayan Ağaoğlu, "Bu gece Marek Hamsik de geliyor. Sağlık kontrolünden geçecek ve yarın imza törenini gerçekleştireceğiz" bilgisini paylaştı.

 

 

'Trabzonspor'da sabır diye bir kelime yok'

Ardından Fode Koita ile ilgili sözlerine devam eden Ahmet Ağaoğlu, "Büyük bir camiaya ve aileye geldi. Trabzonspor formasının tabii ki bir ağırlığı var. Trabzonspor formasını taşımak kolay değil. Camia büyük, beklentiler büyük. Başarısızlığa asla tahammülü olmayan, başarıyı da, şampiyonluğu da bugün değil dün isteyen, sabır kelimesinin de bir anlam ifade etmediği bir camia" ifadelerini kullandı.

'Şampiyonluk yolunda önemli oyunculardan olacak'

Ağaoğlu, yeni transferleri hakkındaki sözlerini, "Ben adım gibi eminim ki Koita bu süreci başarıyla yönetecektir. Gerek camiamız ve taraftarlarımızın beklentileri doğrultusunda hizmet edecek ve bu sene şampiyonluk mücadelesi verecek olan Trabzonspor'da önemli oyunculardan biri olacaktır. Ben tekrar yönetim adına, camiamız ve taraftarlarımız adına yeniden hoş geldin diyorum" şeklinde sonlandırdı.

Koita: Trabzonspor'da olmaktan çok mutluyum

3 yıllık sözleşme imzalayan Fode Koita ise, "Herkesi selamlıyorum" diye başladığı konuşmasında, "Bu hazırlık sürecinde herkese teşekkür etmek istiyorum. Biliyorsunuz zor bir sezon geçirdik, buraya gelene kadar zorlu bir süreci atlattık ama şu an burada olduğum için gerçekten çok mutluyum" dedi.

 

Koita: En iyi performansı göstereceğim

30 yaşındaki golcü ayrıca, "Çok konsantre olacağım ve en iyi performansı göstermeye çalışacağım. En iyi dileklerimi sunmak istiyorum ve elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bugün bir aile olarak hepimiz buradayız ve her şey için teşekkür etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Ağaoğlu'ndan Koita'ya: Sana 5 bin forma yazıyorum

Öte yandan törenin sonunda Ahmet Ağaoğlu'nun, "Koita'ya 5 bin forma yazıyorum. Ne anlama geldiğini ona sonra anlatacağım. Koita, formayı beğendi, ödeyeceği paranın karşılığını alacak ama birazdan antrenmana çıkacak, sağlığına iyi gelmeyebilir" diyerek espri yapması da dikkat çekti. 

Meling, Roco, Bradaric...

Ağaoğlu transfer süreci hakkında da konuştu.

Ağaoğlu, “Meling ile alakalı yabancı sınırlaması gelmeden önce görüştük. Roco zaten bildiğimiz bir oyuncu, ciddi bir temasımız olmadı zaten öncelikli bir mevki değil. 8 yabancı oynattığınız yerde göbekte 2 yabancınız varsa, alternatif stoperin yabancı olması ne kadar mantıklı. Dolayısıyla stoper mevkiinde böyle bir durum yok. Lille’deki oyuncu Bradaric’i ilk kez duyuyorum. Meling ile bir noktaya gelmiştik. Biz de sistem şu şekilde isim netleştiğinde birkaç hafta içinde bitiriyoruz. Hocamız da şampiyonluk mücadelesinde olduğumuzu söyledik. Sorumluluk kendisinde. Önümüzdeki 1-2 hafta içerisinde her şey netleşecektir.” ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler