Trabzonspor'da milli golcü affedildi!

11.02.2024 - 20:42 | Son Güncellenme: 11.02.2024 - 20:46

Trendyol Süper Lig ekibi Trabzsonspor'da Umut Bozok gelişmesi yaşandı. Kadro dışı kalan milli futbolcu, Abdullah Avcı'dan özür diledi. İşte detaylar...

Trabzonspor'da milli golcü affedildi!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig takımı Trabzonspor, kadro dışı kalan 27 yaşındaki santrfor Umut Bozok'u affetti. Hasan Tuncel'in haberine göre Umut Bozok, teknik direktör Abdullah Avcı'dan özür dileyerek affedildi ve A Takıma geri döndü.

İki futbolcu kadro dışı bırakılmıştı

Trabzonspor yönetimi geçtiğimiz haftalarda, orta saha oyuncusu Abdülkadir Ömür ve forvet Umut Bozok'un kadro dışı bırakıldığını açıkladı. Bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuz; profesyonel futbolcularımız Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok’un bundan sonraki süreçte A takımdan ayrı olarak idman yapmaları yönünde karar almıştır. Ayrıca iki oyuncuyla ilgili kulübümüzün disiplin yönetmeliği kapsamında inceleme başlatılmıştır" denildi.

Abdülkadir Ömür Hull City'e transfer oldu

Trabzonspor'da kadro dışı kalan Abdülkadir Ömür, 2,5 milyon euro bonservis + 2,5 milyon euro bonus karşılığında İngiltere Championship ekibi Hull City'e transfer oldu. Milli futbolcu, İngiliz kulübüyle 2027 yılına kadar sözleşme imzaladı.

Umut Bozok'un bu sezonki performansı

Bu sezon Trabzonspor ile 4 maça çıkabilen Umut Bozok, 3 maçta ilk 11'de sahne aldı. 262 dakika süre bulan golcü futbolcu, bu sezon skor katkısı yapamadı.

Trabzonspor performansı

Lorient'den 2 milyon euro'luk bir bonservis bedeli ile Trabzonspor'a imza atan Bozok, bordo mavili takımla 2025 yılına dek sözleşme imzaladı. Ayrıca golcü futbolcu, geçen sezon 37 maçta 10 gol attı ve 3 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler