Trabzonspor'da Novak'ın yerine Bruno Melo...

21.07.2020 - 21:00 | Son Güncellenme: 21.07.2020 - 21:09

Trabzonspor'da Novak'ın yerine Bruno Melo...

Pandemi arasının ardından liglerin tekrar başlamasıyla birlikte istenilen performansı ortaya koyamayan, şampiyonluğu Başakşehir'e kaptıran ve teknik direktör Hüseyin Çimşir ile yollarını ayıran Trabzonspor, transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor...

DIŞ HABER - İsa KETHÜDA

O POVO Online sitesinde yer alan habere göre; Karadeniz temsilcisi, Filip Novak'ın takımdan ayrılması durumunda yerine getirilecek oyuncu için çalışmalarına hız verdi.

Bruno Melo listede...

Bordo-mavili ekip, Brezilya Serie A Ligi takımlarından Fortaleza Esporte forması giyen sol bek Bruno Melo'yu transfer listesine aldı.

Ertuğrul Doğan devrede...

Haberde, transferi bizzat Trabzonspor kulübü başkan yardımcısı Ertuğrul Doğan'ın yürüttüğü ve oyuncunun menajeri Paulo Candiota'dan bilgi aldığı belirtildi.

Resmi teklif yok...

Ayrıca, Brezilyalı oyuncu için kulübüne şu ana kadar resmi bir teklif yapılmadığı da ifade edildi.

Sözleşmesi ne zaman sona eriyor?

Fortaleza ile olan sözleşmesi 2021 yılına kadar devam eden Bruno Melo; 2018-19 sezonunda forma giydiği 14 maçta 3 gol ve 3 asist kaydetti. 27 yaşındaki oyuncu 2019-2020 sezonunda ise 2 karşılaşmada forma giydi. 

475 bin Euro

Öte yandan transfermarkt verilerine göre oyuncunun güncel piyasa değeri ise 475 bin Euro. 

Bruno Melo kimdir?

Brezilya'nın Paracuru şehrinde doğan 27 yaşındaki oyuncu 1,83 boyunda ve sol bek mevkisinde görev yapıyor. Melo, Fortaleza takımı ile şu ana kadar 46 maçta sahaya çıktı ve 10 gol, 3 asist ile oynadı. 

Bilindiği üzere bordo-mavili ekip yeni sezon için Balıkesirspor'dan Rahmi Anıl Başaran ve Altınordu'dan Muhammet Taha Tepe'yi kadrosuna katmıştı. 

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler