Trabzonspor'da Nwakaeme bombası! Görüşme yapıldı...

05.12.2023 - 13:56 | Son Güncellenme: 05.12.2023 - 14:18

Trabzonspor'da 2021-22 sezonunda kazanılan tarihi şampiyonluğun en önemli isimlerinden Anthony Nwaakame'nin takıma geri dönmesi gündemde. İşte detaylar...

Trabzonspor'da Nwakaeme bombası! Görüşme yapıldı...

AJANSSPOR - HABER

Bordo mavili forma altında geçirdiği 4 sezonda taraftarların sevgilisi haline gelen, 2021-2022 sezonunda rekor puanla kazanılan şampiyonlukta 30 maçta 13 gol ve 10 asistlik peformansıyla başrolü oynayan isim olan Nijeryalı yıldız Nwakaeme yeniden Trabzonspor yolunda. 

Suudi Arabistan'ın yolunu tuttu

Şampiyonluk sezonunun ardından biten sözleşmesini kulüp anlaşamadığı için uzatmayarak Suudia Arabistan'ın yolunu tutan 34 yaşındaki yıldız, Trabzonsporlu taraftarların gönlündeki yerini hiç kaybetmedi.

Trabzonspor ile bağları hiç kopmadı

Kariyerine Suudi Arabistan Pro Lig takımlarından Al-Fayha'da sürdüren Nijeryalı yıldızın Karadeniz ekibiyle olan teması ve ilişkileri hiç kesilmedi.  Çok iyi ilişkiler içinde olduğu Ertuğrul Doğan başkan seçildiğinde kutlama mesajı gönderen Nwakaeme, kariyerinin en başarılı yıllarını birlikte geçirdiği teknik direktör Abdullah Avcı da takımın başına yeniden dönünce kayıtsız kalmayarak sosyal medyadan eski hocasını kutlamıştı.  

İlgini Çekebilir
Abdullah Avcı'dan samimi itiraf: "Demek ki bekliyormuşum"
Habere Git

Trabzonspor yönetimi Nwakaeme ile görüştü

Abdullah Avcı'nın takımın başına gelmesiyle devre arasında kadroya takviye yapmayı planlayan bordo mavililerde Anthony Nwakaeme yeniden gündeme geldi. Kuzeyanadolu.net'te yer alan habere göre; Trabzonspor yönetimi tecrübeli yıldızla görüşmele gerçekleştirdi. Nwakaeme de yeniden Türkiye’ye ve Trabzonspor’a dönmeye sıcak bakıyor. 

Bonservis sorunun çöz de gel

Bordo mavili yönetim, Suudi ekibiyle sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan yıldız futbolcuya bonservis bedeli ödeyemeyeceklerini ifade edip, ‘bonservis sorununu çöz gel’ dedi. Devre arasına kadar Nwakaeme konusunda yeni gelişmelerin yaşanması bekleniyor. 

47 gol, 40 asistlik performans

Trabzonspor'un 2018-19 sezonunun başında İsrail ekibi Beer Sheva'dan 1,5 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı Nijeryalı futbolcu bordo mavili formayla çıktığı 145 maçta 47 gol ve 40 asistlik bir performans sergiledi. 

Al-Fahya formasıyla bu sezon 16 resmi maçta forma giyen Nwakaeme 5 gol ve 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler