Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme Transferi Gelişmesi Yaşandı!

26.03.2023 - 23:10 | Son Güncellenme: 26.03.2023 - 23:20

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un yeni yönetim kurulunda yer alan Nevzat Kaya'nın Anthony Nwakaeme hakkında yaptığı açıklama heyecan yarattı. Detaylar...

Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme Transferi Gelişmesi Yaşandı!

AJANSSPOR HABER

Bordo-mavililerde yeni yönetim kurulunda yer alan Nevzat Kaya'nın Anthony Nwakaeme hakkında yaptığı açıklamanın ardından Nijeryalı oyuncunun sosyal medyadaki paylaşımı sonrası taraftarlar heyecan yaşadı. İşte detaylar...

Ayrılmak istiyor

Suudi Arabistan basınında geçtiğimiz günlerde Nijeryalı oyuncunun takımdan ayrılmak istediğini yazdı. Haberde Anthony Nwakaeme'nin Al Fahya'da mutsuz olduğu ve sezon sonunda takımdan ayrılma kararı aldığı iddia edildi.

''İsterlerse seve seve getiririm''

Başkan Ertuğrul Doğan'ın yönetim kurulunda yer alan Nevzat Kaya, Anthony Nwakaeme ile taraftarı heyecanlandıran açıklama yaptı.  Nijeryalı futbolcu ile yakın dostluğuyla bilinen Nevzat Kaya, "İnşallah neden olmasın. Haftada bir görüşüyoruz. O İstanbul’a gelince, ben Suudi Arabistan’a gidince mutlaka görüşüyoruz. Yeni yönetim, başkan, hoca isterse seve seve getiririm yani. Hiç problem değil. Yeter ki, hoca ve başkan istesin" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'un yeni başkanı Ertuğrul Doğan!
Habere Git

Anthony Nwakaeme'den paylaşım

Bordo-mavili kulüpte yeni yönetim hakkında paylaşım yapan Anthony Nwakaeme, "Tebrikler Başkan. Bu yolculukta başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

Bordo-mavili forma altında 145 maçta süre alan 34 yaşındaki sol kanat oyuncusu bu süreçte 47 gol ve 40 asist üretti. Anthony Nwakaeme'nin güncel piyasa değeri 2 milyon 500 bin euro.

Senin için hazırladığımız haberler