Trabzonspor'da Okay Yokuşlu travması

15.06.2018 - 15:20 | Son Güncellenme: 15.06.2018 - 12:21

Trabzonspor'da yönetim ve teknik heyet Okay Yokuşlu'nun gidişine hiç hazır değildi çünkü Okay sistemin en önemli parçalarından biriydi. 24 yaşındaki futbolcunun yerini doldurmak, üstelik bu ekonomik darboğazda kelimenin tam anlamıyla imkansız durumda. Trabzonspor'da sıkıntılı yönetim, bir de Celta’dan gelecek paranın neredeyse yarısının Kayseri’ye gidecek olmasıyla kan ağlıyor.

Trabzonspor’da Okay Yokuşlu travması katlanarak tırmanıyor. Yönetim ve teknik heyet, son dönemde kariyerinin en iyi dönemlerinden birini yaşayan futbolcunun gidişine hiç hazır değildi. Çünkü gerektiğinde savunmaya dahi çekilebilen, orta sahanın geri, orta ve ön bölgesinde oynayabildiği için bir joker görevi üstlenen 24 yaşındaki futbolcu, attığı sürpriz gollerle de adından sıkça söz ettirmeyi başarmıştı. Yani bir başka deyişle sistemin en önemli parçalarından biri durumundaydı.


Yeri zor dolar 


Artık İspanyol ekibi Celta Vigo’ya imzası an meselesi olan Okay Yokuşlu’nun yerini doldurmak hiç mümkün olmayacak. Ne bu çapta bir ismi alacak mali şartlar söz konusu ne de son dönemdeki dezavantajların yarattığı sebeplerle o isimleri ikna edebilmek. Yönetimin, Okay’a sıkıntılı duruma rağman ücretinde zam önermesinin en büyük nedeni de zaten bu olmuştu.

Tüm bu etkenlerle zaten sıkıntılı olan yönetim, bir şok da Okay Yokuşlu’nun mukavelesi sebebiyle yaşadı. Çünkü Kayserispor’dan gelirken bonservisinin yarısına yakını alındığı için Celta Vigo’dan gelecek paranın ciddi bir bölümü Sarı-Kırmızılılar’a gidecek. Okay’dan gelecek rakamı transferde ve oyuncu ödemelerinde kullanmayı planlayan Bordo-Mavililer, bu eksilmeyle bir kez daha sarsıldı. Adeta başarılı milli futbolcunun İspanya’ya transferi Trabzonspor’dan çok Kayserispor’a yarayacak demek abartı olmaz. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler