Trabzonspor'un Daniil Utkin'in Transferinde Onay Çıktı! Abdullah Avcı...

30.11.2022 - 09:36 | Son Güncellenme: 30.11.2022 - 09:44

Süper Lig ekibi Trabzonspor'a geçtiğimiz günlerde menajerler tarafından önerilen Rus orta saha oyuncusu Daniil Utkin'i Abdullah Avcı onayladı. Detaylar...

Trabzonspor'un Daniil Utkin'in Transferinde Onay Çıktı! Abdullah Avcı...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'a transfer çalışmaları sürerken menajerlar tarafından Rus orta saha oyuncusu önerisi geldi. Bordo-Mavililere önerilen Daniil Utkin raporunu inceleyen Abdullah Avcı'nın genç orta saha oyuncusu için kararını verdi. Detaylar...

Avcı, olumlu baktı

Fanatik'te yer alan habere göre, Kulübün transfer komitesinin izlediği isimler arasında yer alan genç oyuncu için kararı beklenen teknik direktör Abdullah Avcı, ilk değerlendirmesinde Utkin’e olumlu baktı. Avcı, ekibiyle oyuncunun durumunu detaylı olarak analiz edip ardından kesin fikrini yönetime bildirecek. Bu arada Bordo-Mavili idarecilerin de Rus futbolcunun maliyeti konusunda çalışma başlattığı öğrenildi.

Kontenjana uyuyor

1998 doğumlu kuralından bir yaş  genç olduğu için artı 1 yabancı kontenjanına uyan Utkin için Trabzonspor'un  24 yaşından genç yabancı futbolcu bulunmadığı için bu kontenjandan faydalanması transfere olumlu bakılmasının nedenlerinden biri olduğu iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'dan sakatlık açıklaması: Burun kıkırdağı ameliyatı oldu
Habere Git

12 gole etki etti

Rusya Ligi'nde bu sezon 17 karşılaşmada görev alan Utkin, 3 gol atarken 7 gol atma başarısı gösterdi. Rusya Kupası'nda ise 5 maçta 2 asist yapmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler