Manolis Siopis, Trabzonspor'un Teklifini Reddetti! AEK, PAOK, Panathinaikos...

13.08.2023 - 10:41 | Son Güncellenme: 13.08.2023 - 11:16

Transfer haberleri... Trabzonspor'da orta saha oyuncusu Manolis Siopis sorunu devam ediyor. Yunan oyuncu, bordo-mavili takımın yeni teklifini kabul etmedi.

Manolis Siopis, Trabzonspor'un Teklifini Reddetti! AEK, PAOK, Panathinaikos...

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Antalyaspor'u sahasında 1-0 mağlup eden Trabzonspor'da Manolis Siopis sorunu devam ediyor.

Trabzonspor'dan Siopis'e yeni teklif

Spor Time sitesinde yer alan habere göre; sakatlığı nedeniyle Akdeniz ekibine karşı forma giyemeyen Yunan oyuncuya bordo-mavili kulüp yeni sözleşme teklifinde bulundu.

Siopis teklifi reddetti

Fırtına, 29 yaşındaki önlibero oyuncusuna 1.1 milyon Euro'luk yeni bir teklif yaptı ancak Siopis bu teklifi kabul etmedi.

Yunan oyuncu Trabzonspor'dan yıllık 1.7 milyon Euro talep ediyor.

AEK, PAOK ve Panathinaikos, Siopis ile ilgileniyor

Öte yandan Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden AEK, PAOK ve Panathinaikos'un da Siopis ile ilgilendiği ancak 1.5 milyon Euro'luk bonservis ücretini ödemek istemedikleri belirtildi.

Transfer için ayrılık şart

Bilindiği üzere Trabzonspor'un oyuncu transfer edebilmesi için kadroda düşünmediği Djaniny, Koita ve yeni sözleşme teklifine sıcak bakmayan Siopis'i elden çıkarması gerekiyor. Bordo-mavili takımın bu oyuncularla yollarını ayırmadan transfer yapabilmesi şu an için zor gözüküyor.

Siopis'in Trabzonspor'dan kazandığı ücret

Öte yandan Trabzonspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden Manolis Siopis, bordo-mavili takımdan yıllık 700 bin Euro kazanıyor.

Trabzonspor performansı

Alanyaspor'dan 1 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Yunan oyuncu, Fırtına ile çıktığı 77 karşılaşmada 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler