Trabzonspor’da Sörloth için transfer seferberliği: “Milyonlarca…”

01.06.2021 - 23:48 | Son Güncellenme: 02.06.2021 - 00:04

Transfer haberleri... Trabzonsporlu taraftarlar, Alexander Sörloth'un yeniden takıma kazandırılması için sosyal medyada gündem oluşturdu. İşte detaylar...

Trabzonspor’da Sörloth için transfer seferberliği: “Milyonlarca…”

AJANSSPOR - HABER

 

Gelecek sezon iddialı bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan Trabzonspor'da Alexander Sörloth iddiası taraftarı heyecanlandırdı. Bordo maviye gönül veren taraftarlar, Sörloth'un sosyal medya hesabında paylaştığı bir gönderiye tam 1 milyon "Come to Trabzonspor" şeklinde yorum yaptı. 

“1 milyon kez Sörloth…”

2019-20 sezonunda Trabzonspor formasıyla 49 maça çıkıp 33 gol, 10 asistlik performansla takıma katkı sağlayan Sörloth, adeta unutulmuyor. Bugün, Norveçli golcünün son Instagram paylaşımına 1 milyonun üzerinde yorum yapıldı. “Come to Trabzonspor” yorumları gecenin en çok tekrar eden yorumlarının başında geliyor.

"Beklemeye razıyım..."

Alexander Sörloth transferleriyle ilgili gelen soruya Abdullah Avcı, "Sörloth keşke olsa. Başkanımız çalışma yapıyor. 2-3 günde bir bilgisini alıyorum. Sörloth’u bekleyeceksek ben beklemeye razıyım. Olmuyorsa başka bir isim. Orta sahaya bir oyuncu. Olur olmaz. Göreceğiz. Hamsik’i ister misin? Napoli’de büyük oyuncuydu. Keşke böyle transfer olsa. Trabzonspor’un ekonomisine göre hareket edeceğiz." cevabını verdi. 

Senin için hazırladığımız haberler