Trabzonspor'da Sosa belirsizliği!

11.06.2020 - 10:35 | Son Güncellenme: 11.06.2020 - 10:39

Süper Lig'de koronavirüs arası sonrası ilk maçına çıkacak Trabzonspor'da Sosa'nın durumu merak ediliyor. Sakatlığı bulunan Sosa, Göztepe maçında forma giyebilecek mi? İşte son gelişmeler...

Trabzonspor'da Sosa belirsizliği!

Hafta sonunda yapılan idmanda sakatlanan Jose Sosa'nın durumu merak konusu. Arjantinli oyuncunun Göztepe karşısında oynayıp oynayamayacağı belirsizliğini koruyor.

Süper Lig'de zorunlu koronavirüs arasına lider giren Trabzonspor, 27. hafta mücadelesinde Göztepe'nin konuğu olacak.

Bu kritik maç öncesi Sosa'nın sağlık durumu teknik heyeti endişelendiriyor. Hafta sonunda yapılan idmanda sakatlık yaşayan deneyimli orta sahanın Göztepe karşısında sahaya çıkması için seferberlik ilan edilmiş durumda. 

Sosa Göztepe maçına yetişecek mi? İşte son durum...

Sabah gazetesinin haberine göre dünkü idmana katılamayan kaptan, Göztepe maçında sahada olmak istiyor ancak sağlık kurulu bu durumu riskli buluyor. Son durumu bugün belli olacak. 

Fanatik gazetesi ise Sosa'yla ilgili, "Sosa seferberliği" başlığını kullanmış. Sosa'nın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Göztepe maçına yetiştirilmesi için yoğun mesai harcandığı, sağlık ekibinin yanı sıra fizyoterapist ile masörlerin de oyuncuyla yakından ilgilendikleri kaydedildi.

Fotomaç gazetesi ise Sosa'nın oynamaması durumunda orta sahada Abdulkadir Parmak'ın yanında Badou Ndiaye'nin forma giyeceğini belirtmiş.

Bu sezon Trabzonspor formasıyla 36 maça çıkan 34 yaşındaki oyuncu 8 gol 10 asistlik bir performans sergilemişti.

Sosa'nın Trabzonspor ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu onunla hiçbir problemleri olmadığını açıklamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler