Trabzonspor'da Serkan Asan Takımdan Ayrılıyor!

01.08.2023 - 09:36 | Son Güncellenme: 01.08.2023 - 10:59

Süper Lig ekibi Trabzonspor, transfer çalışmalarını sürdürürken takımdan ayrılacak isimleri de belirledi. İlk olarak Serkan Asan'ın ayrılacağı iddia edildi. Detaylar...

Trabzonspor'da Serkan Asan Takımdan Ayrılıyor!

AJANSSPOR HABER

Trabzonspor, Schalke 04’ün sağ beki Mehmet Can Aydın’ı İstanbul’a getirmesinden sonra takımdan ayrılacak isimde belli oldu. Bordo-Mavililerde ilk olarak Serkan Asan'ın gideceği iddia edildi. Detaylar...

Mehmet Can Aydın transfer oldu

Trabzonspor, sağ bek bölgesini Mehmet Can Aydın ile güçlendirdi. Aydın, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra Bordo Mavili takımla resmi sözleşme imzalayacak.

Serkan Asan ayrılacak

Fanatik'te yer alan habere göre, Mehmet’in gelişi sonrası sağ bek rotasyonundaki Serkan Asan’ın ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor transferde geri sayıma geçti! İki imza...
Habere Git

Kiralık olarak transfer olabilir

Slovenya kampında beklenenin altında görüntü sergileyen genç futbolcu, düzenli forma giyebileceği bir takıma kiralanacak.

Ayrılık sayısı yükselecek

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre, Serkan’ın yanı sıra 4-5 genç futbolcunun daha kiralık gönderilmesi bekleniyor. Enis Destan konusunda hoca net kararını vermezken, Doğucan Haspolat’ın ayrılma ihtimali yüksek.

Trabzonspor'da Bardhi’ye yeni talip

Makedon oyuncu Bardhi'nin İspanya La Liga'ya döneceği iddia ediliyordu. Ama Danimarka'da sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Bardhi'ye Brondby talip oldu. 28 yaşındaki orta saha, Fırtına'da 42 karşılaşmada 7 gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler