Trabzonspor, Kourbelis, Petkovic Ve Mislav Orsic'i Transfer Ediyor

25.06.2023 - 09:34 | Son Güncellenme: 25.06.2023 - 09:41

Süper Lig ekipleriden Trabzonspor, teknik direktör Nenad Bjelica'nın isteğiyle Kourbelis, Petkovic, Mislav Orsic'i transfer etmek için kolları sıvadı. Detaylar...

Trabzonspor, Kourbelis, Petkovic Ve Mislav Orsic'i Transfer Ediyor

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, yeni yönetim ve yeni teknik direktörüyle birlikte gelecek sezonun planlamasını yapmaya başladı. Fırtına, taraftarı heyecanladırarak 3 transferi aynı anda açıklamayı planladığı ortaya çıktı. Detaylar...

Dimitrios Kourbelis, açıklanacak

Panathinaikos ile olan sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte Trabzonspor ile anlaşan tecrübeli ön libero Dimitrios Kourbelis için transfer dönemiyle birlikte açıklama yapılması bekleniyor. Bordo Mavililer, Yunan oyuncuyla anlaşma sağlamıştı. Kourbelis, sezonun tamamlasıyla anlaşmanın gerçekleştiğini duyurmuş taraftarı heyecanlandırmıştı.

Bruno Petkovic ile anlaşma sağlandı

Milliyet'te yer alan habere göre, Fırtına, Hırvat golcü Bruno Petkovic için de sona yaklaştı. Bonservisi için Dinamo Zagreb ile sıkı bir pazarlık içerisine giren Trabzonspor’un, başarılı oyuncu için detayları görüşme noktasına geldiği ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da forma fiyatları belli oldu
Habere Git

Bruno Petkovic'in istatistikleri

Teknik Direktör Nenad Bjelica’nın takımda görmek istediği Bruno Petkovic , 64’ü Dinamo Zagreb forması altında olmak üzere rakip ağları 86 defa havalandırdı. Yine 47’si Hırvat ekibinde olmak üzere 59 da asist yaptı ve toplamda 145 gole direkt etkisi oldu.

En önemli isim Mislav Orsic

Trabzonspor'un geçen sezon devre arasından bu yana transfer etmek istediği Mislav Orsic, en önemli hamle olarak görülmeye başlandı. Taraftarın heyecanla beklediği Mislav Orsic transferi için anlaşma sağlandığı iddia edildi. 

Bayramda sürpriz olacak

30 yaşındaki sol kanat oyuncusunun bonservisi için anlaşmaya varıldığı dile getirildi. Bordo-mavililer, üç futbolcuyu da bayram öncesinde duyurmak için çabalıyor.

Senin için hazırladığımız haberler