Trabzonspor'da Trezeguet en az 6 lig maçını kaçıracak! İşte nedeni...

17.12.2023 - 09:44 | Son Güncellenme: 17.12.2023 - 09:48

Süper Lig takımlarından Trabzonspor forması giyen ve Afrika Kupası için Mısır Milli Takımı’na katılacak olan Trezeguet en az 6 lig maçını kaçıracak. Detaylar.

Trabzonspor'da Trezeguet en az 6 lig maçını kaçıracak! İşte nedeni...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor forması giyen ve Afrika Kupası için Mısır Milli Takımı’na katılacak olan Trezeguet en az 6 lig maçını kaçıracağı öğrenildi.

Trezeguet, Afrika Kupası’nda boy gösterecek

Skorer'de yer alan habere göre; son oynanan Gaziantep deplasmanında iki gol atıp, Trabzonspor’un 3-1’lik galibiyetine imza atan Trezeguet, tadı damakta bırakacak. Mısırlı sol kanat oyuncusu, devre arasında takımdan ayrılacak ve ülkesinin de yer alacağı Afrika Kupası’nda boy gösterecek.

Bordo-mavili kulübün son dönemdeki en etkili isimleri arasında gösterilen Trezeguet, Fildişi Sahili’nde düzenlenecek olan Afrika Kupası’nda oynayacak.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Sergio Oliveira gelişmesi! Sözleşmesi...
Habere Git

Trezeguet'in muhtemel kaçıracağı maçlar

Kupa, 13 Ocak-11 Şubat 2024 tarihlerinde olacak. Mısırlı futbolcu, bu süreçte kesin olarak Ankaragücü, Samsunspor, Antalyaspor, Manisa FK, Galatasaray ve Rizespor maçlarında forma giyemeyecek. 

Mısır tur atlarsa geri dönüşü uzayacak

Mısır’ın tur atlaması halinde Trezeguet’in dönüş tarihi de uzayacak.

Böyle bir olasılıkta ise 29 yaşındaki yıldız, Kasımpaşa, Beşiktaş ve Hatayspor maçlarında da forma giyemeyecek. Trezeguet bu sezon Trabzonspor’da 11 maça çıktı, 3 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

İlgini Çekebilir
Milan'ın Krunic için istediği bonservis ücreti belli oldu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler