Trabzonspor'da Edin Visca jeneriklik golle döndü!

29.09.2024 - 16:20 | Son Güncellenme: 29.09.2024 - 16:34

Trabzonspor'da Beşiktaş maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle eleştirilerin hedefi olan Edin Visca kart cezasının bitiminin ardından sahalara jeneriklik golle döndü.

Trabzonspor'da Edin Visca jeneriklik golle döndü!

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor'un Bosna Hersekli kanat oyuncusu Edin Visca, iki maçlık kırmızı kart cezasının bitiminin ardından ilk 11'de çıktığı Konyaspor maçında sahalara golle döndü.

Beşiktaş maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle çok eleştirildi

Bordo mavililerin sahasında Beşiktaş ile oynadığı karşılaşmanın 13. dakikasında Rafa Silva'ya yaptığı arkadan müdahale nedeniyle kırmızı kartla cezalandırılarak takımının sahada 10 kişi kalmasına neden olmuştu. Bordo mavili taraftarlar tecrübeli yıldıza gördüğü kırmızı kart nedeniyle büyük tepki göstermiş, Visca da taraftarlardan ve camiadan özür dilemişti.

11'de sahaya çıktı, golünü attı

İki maç cezası nedeniyle takımının Kayserispor ve Gaziantep FK maçlarında forma giyemeyen Edin Visca, bordo mavililerin bugün Konyaspor ile oynadığı karşılaşmada sahaya ilk 11'de çıktı. 34 yaşındaki futbolcu 16. dakikada attığı golle takımını karşılaşmada 1-0 öne geçiren isim oldu.

Jeneriklik gol attı

Edoin Visca, 16. dakikada Enis Bardhi'nin kullandığı serbest vuruşta savunmanın kafayla uzalıştırdı topu ceza sahası yayında önünde buldu. Ylıdız futbolcu sağ ayağıyla sert bir vuruş yaparak topu kalecinin uzanamayacağı yere gönderdi. Edin Visca golün ardından büyük sevinç yaşarken Trabzonspor taraftarları da iki maç sonra golle dönen futbolcularıla alkışlar ve tezahüratlarla destek verdi.

En çok gol attığı iki takımdan biri Konyaspor

Öte yandan 9 golle en çok gol attığı takım Kasımpaşa olan Edin Visca, 16. dakikada attığı golle Konyaspor'a karşı 9. golünü kaydetti.

Sezonun ilk golünü attı

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor formasıyla 7 gol ve 15 asistlik performans sergileyen 34 yaşındaki Edin Visca, bu sezonki ilk golünü Konyaspor karşısında kaydetti. Bu sezon 8. resmi maçına çıkan Boşnak yıldız iki asitlik katkı yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler