Trabzonspor'dan bir transfer daha! Tymoteusz Puchacz...

06.01.2022 - 20:55 | Son Güncellenme: 06.01.2022 - 21:05

Başakşehir'den Edin Visca'yı transfer eden ligin lideri Trabzonspor, sol bek için ise Polonyalı Tymoteusz Puchacz ile anlaşma sağladı. İşte tüm detaylar...

Trabzonspor'dan bir transfer daha! Tymoteusz Puchacz...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in ilk yarısını 46 puan ile lider tamamlayan Trabzonspor, devre arasında kadrosuna takviye yapmaya devam ediyor. Henüz ligin ilk yarısı sona ermeden Kouassi hamlesi yapan Fırtına, Başakşehir'den Edin Visca'yı da kadrosuna katarak transfer hamlelerine devam etti. Bordo-Mavililer bu sefer ise Polonyalı sol ile anlaşma sağladı. İşte detaylar...

Sabah Spor'un haberine göre bordo-mavililer, 22 yaşındaki Polonyalı sol bek Tymoteusz Puchacz'ın transferi için oyuncunun kulübü Union Berlin ve oyuncunun kendisiyle anlaşmaya vardı. 22 yaşındaki savunmacının kısa süre içerisinde Trabzon'a gelmesi bekleniyor.

Tymoteusz Puchacz kimdir?

22 yaşındaki Puchacz, Lech Poznan'dan Union Berlin'e transfer oldu. Sol bek mevkinde görev yapan Puchacz geçen sezon Polonya'da Lech Poznan formasıyla tüm kulvarlarda 41 maçta 3 gol attı ve 6 asist yapmıştı. Bu sezon Union Berlin'de Avrupa kupalarında 7 maçta forma giyen Puchacz'ın 2 asisti bulunuyor.

Tymoteusz Puchacz bu sezonki karnesi


1 Temmuz 2021 tarihinde Union Berlin'e katılan Tymoteusz Puchacz, bu sezon 7 maçta görev yaptı. Polonyalı sol bek, bu maçlarda 1 asist kaydetti.
Puchacz, daha önce Polonya'nın Lech Pozman, Z. Sosnowiec ve GKS Katowice gibi takımlarında oynadı. Oyuncu ilk kez yurt dışına Union Berlin ile çıktı.

Kariyeri boyunca 194 maça çıkan 22 yaşındaki Puchacz, 18 kez gol sevinci yaşarken, 16 kere ise arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler