Trabzonspor, Tim Jabol-Folcarelli’nin transferi için resmi teklif yaptı

31.01.2024 - 11:38 | Son Güncellenme: 31.01.2024 - 12:23

Transferin sessiz kulübü Trabzonspor, Fransız futbolcu Tim Jabol-Folcarelli’nin transferi için harekete geçti. Bordo mavililer orta saha oyuncusu için teklifini yaptı! İşte detaylar...

Trabzonspor, Tim Jabol-Folcarelli’nin transferi için resmi teklif yaptı

AJANSSPOR - HABER

Ligde üst üste alınan yenilgilerin ardından rotasını transfere çeviren Trabzonspor, listesinde yer alan isimlerden Tim Jabol-Folcarelli'nin transferi için harekete geçti. 

Tim Jabol-Folcarelli için resmi teklif yapıldı

Hasan Tüncel'in haberine göre; Ligue 2 takımı Ajaccio ile 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Tim Jabol-Folcarelli ile görüşmelerini sürdüren bordo mavilililer, Fransız ekibine resmi teklifini iletti.  

Batista Mendy modeli

Trabzonspor bu sezon kadrosuna kattığı Batista Mendy'i Ligue 2 ekibi Angers'tan transfer etmişti. Fransız ön libero, takıma yapacağı katkının yanı sıra; genç yaşı ve yeteneği nedeniyle ileride yüksek bonservis bedeli kazanmak amacıyla transfer edilmişti. Bordo mavililer, Tim Jabol-Folcarelli'yi de Batista Mendy ile aynı nedenlerle istiyor.   

Ön libero ve stoper de oynayabiliyor

Ajaccio'nun sezon başında alt ligden bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Fransız orta saha merkez orta sahanın yanı sıra, ön libero ve stoper bölgesinde de oynayabiliyor. 

Folcarelli, orta sahada Mendy’i tamamlayacak tarzda bir oyuncu. Topla dribbling yapabilen 24 yaşındaki oyuncu Mendy’e göre daha süratli. 

22 maçta oynadı

Kulübüyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Tim Jabol-Folcarelli bu sezon Ajaccio formasıyla, 22 maçta 2 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Piyasa değeri 1,5 milyon Euro

1.87 m boyundaki 24 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 1.5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler