Trabzonspor'dan Novak ve Sosa hamlesi

25.05.2020 - 11:42 | Son Güncellenme: 25.05.2020 - 11:47

Trabzonspor'dan Novak ve Sosa hamlesi

Trabzonspor, sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan transferin gözde isimleri Jose Sosa ve Filip Novak için yeniden harekete geçecek. Başkan Ahmet Ağaoğlu, ara verilen görüşmelere Trabzon’a gelerek başlayacak.

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor, koronavirüs salgını öncesi iki oyuncuyla da prensip anlaşmasına varırken, Covld-19 nedeniyle görüşmeler durmuştu.

Karadeniz ekibi, mali planlama doğrultusunda iki oyuncunun transferinde yeni bir yol haritasıyla teklif sunacak. Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun bizzat yürüteceği görüşmelerde bordo-mavililer sonuç almayı hedefliyor.

Teknik direktör Hüseyin Çimşir, gerek saha içinde gerekse saha dışında takıma önemli katkı sağlayan kaptan Sosa ve savunmada önemli işlere imza atan Novak’ı gelecek sezon da kadroda görmeyi arzularken, bordo-mavili kulüp de şampiyonluk yolunda oyuncuların kafasının karışmaması için işi sıkı tutuyor.

Öte yandan Trabzonspor’daki futbol kariyerini takım kaptanı olarak şampiyonlukla taçlandırmak isteyen Jose Sosa ile ilgili ülkesi Arjantin’de sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Başkan Ağaoğlu, adı eski takımı Estudiantes ile anılan Sosa ile görüşerek bu konudaki düşüncelerini öğrenecek.

Senin için hazırladığımız haberler