Trabzonspor'dan Miguel Trauco hamlesi! Menajeri teklifi doğruladı

02.01.2024 - 09:37 | Son Güncellenme: 02.01.2024 - 09:42

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Trabzonspor, son olarak MLS takımlarından San Jose forması giyen ve boşta olan Miguel Trauco ile ilgileniyor.

Trabzonspor'dan Miguel Trauco hamlesi! Menajeri teklifi doğruladı

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, bir yandan da kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ediyor.

Sabah'ta yer alan habere göre; takviye için kolları sıvayan Trabzonspor'da farklı mevkiler için arayışlar sürüyor. 

Fırtına'da Miguel Trauco listede

Son olarak ABD ekibi San Jose forması giyen ve sözleşmesi sona eren sol bek Miguel Trauco, Fırtına'nın radarına takıldı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da hedef Danimarkalı orta saha!
Habere Git

Daha önce de gündeme gelmişti

31 yaşındaki oyuncu daha önce Flamengo, Saint-Etienne gibi ekiplerde de boy gösterirken, geçtiğimiz sezon da Bordo-Mavililerin gündemine gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti.

"Arabistan'dan da teklif aldık"

Futbolcunun menajeri, Türkiye'den kendilerini daha önce isteyen bir takımla görüşme halinde olduklarını doğrulayarak, "Arabistan'dan da teklif aldık ama orası bizim için daha düşük bir ihtimal" açıklamasını yaptı.

2022-23 sezonu performansı

MLS kulübü San Jose ile olan sözleşmesi sona eren ve boşta olan Perulu sol bek futbolcu, 2022-23 sezonunda forma giydiği 31 karşılaşmada 3 gol kaydetti.

İlgini Çekebilir
Eski Antalyasporlu İngiltere'ye ısındı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler