Trabzonspor’dan tüm kulüplere jest

22.07.2024 - 23:36 | Son Güncellenme: 22.07.2024 - 23:38

Trabzonspor, yeni sezon öncesinde profesyonel liglerde mücadele verecek tüm kulüplere jest yaparak sezonu açıyor. Başkan Ertuğrul Doğan imzasıyla tüm kulüplere Trabzonspor forması gönderilirken, adalet için mücadele edeceklerinin mesajını verdi.

Trabzonspor’dan tüm kulüplere jest

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Türkiye Futbol Federasyonu’nda Mehmet Büyükekşi ile girdiği yarışı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kazanmasıyla tamamlanan seçim heyecanının ardından gözler yeni sezona çevrildi. Trendyol Süper Lig ekibi Trabzonspor da profesyonel liglerde mücadele eden tüm kulüplere bir jest yaparak dikkat çekti.

Her kulüp başkanına yollandı

Karadeniz ekibi, profesyonel liglerde mücadele eden tüm kulüplere yeni sezon öncesi başarı dilenen bir mektupla birlikte Trabzonspor’un yeni sezon forması hediye edildi. Her kulüp başkanına özel olarak gönderilen formaların yanı sıra mektupta yazan ifadeler de dikkat çekti.

Adalet vurgusu

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan imzasıyla gönderilen mektupta, “Öncelikle yeni sezonun Türkiye futbol paydaşlarına hayırlı olmasını, tüm kategorilerde tamamen adil ve adaletli bir yarışın sağlanmasını temenni ediyorum. Futbolumuzun, sporcuların sahada vereceği centilmence mücadelelerle, hakemlerin ise hiç kimsenin baskısına maruz kalmadan ve doğrudan şaşmadan ortaya koyacağı kararlarıyla geçmesi en büyük arzumuzdur” denildi.

İlgini Çekebilir
Weghorst, Trabzonspor'a geliyor mu? Temsilcisi açıkladı
Habere Git

“Adaleti savunacağız”

Adil çerçevede bütün kulüplerin yanında olunacağı belirtilen açıklamanın devamında ise şu ifadelere yer verildi: “Adaleti sadece kendimiz için değil, Türk futbolunun ortak geleceği için hararetle savunacağımızı da vurgulamak isterim.”

Senin için hazırladığımız haberler