Trabzonspor'dan Ugurcan Çakır kararı! Liste belli oldu...

23.03.2024 - 13:37 | Son Güncellenme: 23.03.2024 - 13:51

Trabzonspor, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında kaleye takviye yapmayı planlarken kaptan Uğurcan Çakır'ın sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimali de gündemde. Detaylar haberimizde...

Trabzonspor'dan Ugurcan Çakır kararı! Liste belli oldu...

AJANSSPOR - HABER

Altyapısından yetiştiği Trabzonspor'da 2014'den bu yana A takım forması giyen 27 yaşındaki milli kaleci son dönemde yediği basit gollerle dikkat çekiyor.

Yönetimden Uğurcan Çakır adımı

Trabzon yerel basınından Taka Gazetesi'nin haberine göre; Trabzonspor cephesinde kaleci Uğurcan Çakır'ın performansıyla ilgili endişeler giderek artıyor. Haftalardır kalesinde basit goller gören Uğurcan'ın geleceğiyle ilgili olarak kulüp yönetiminin adımlar atmaya hazırlandığı ileri sürüldü.

Sezon sonunda iyi bir rakama satılabilir

Haberde, son olarak İskoç kulübü Celtic'in de transfer listesine girdiği basına yansıyan Uğurcan'ın sezon sonunda talibi çıkması halinde, iyi bir rakama satışının gerçekleştirileceği kaydedildi.

Ayrılık olmazsa kaleye takviye yapılacak

Ancak Uğurcan'ın satışı gerçekleşmezse, Trabzonspor'un mutlaka tecrübeli bir kaleci alarak Uğurcan'ı yedeklemeyi planladığı belirtiliyor. 

4 kaleci listede

Bu kapsamda, Karadeniz ekibinin Samsunspor'dan Okan Kocuk'un yanı sıra Çaykur Rizespor kalecileri Gökhan Akkan ve Tarık Çetin ile Sivasspor'un tecrübeli eldiveni Ali Şaşal Vural alternatifler arasında yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler