"Trabzonspor'la Eskişehirspor anlaştı"

26.01.2021 - 19:14 | Son Güncellenme: 26.01.2021 - 19:21

Eski Galatasaraylı futbolcu Murat Erdoğan, Edin Dzeko ve Eskişehirspor'da forma giyen Mehmet Özcan için önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

"Trabzonspor'la Eskişehirspor anlaştı"

Eski Galatasaraylı futbolcu Murat Erdoğan, Edin Dzeko ve Eskişehirspor'da forma giyen Mehmet Özcan için önemli açıklamalar yaptı.

"Trabzonspor'la Eskişehirspor anlaşmış"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Erdoğan, "Mehmet'in sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Eskişehirspor bu devre arasında bir şekilde Mehmet'ten bir kazanım sağlamak istiyor. Eskişehirspor sportif direktörü dün beni aradı ve Trabzonspor'la Mehmet Özcan'ın transferi konusunda yüzde 99.9 anlaştıklarını söyledi. Ben de o saatten itibaren Trabzonspor'dan bir telefon bekledim. Ancak şu ana kadar beni Trabzonspor'dan arayan olmadı. Mehmet'in de düşüncesi, Trabzonspor gibi büyük bir kulüpte oynamak. Daha önce Trabzonspor'la çokça görüştüm Mehmet konusunu; ancak şu ana kadar beni son gelişme için aramadılar. Mehmet, 'Trabzonspor formasını gururla taşırım. Yeter ki şartlar oluşsun' dedi. 'Beni yetiştiren, Türkiye'ye kazandıran kulüp olan Eskişehirspor'un para kazanmasını isterim' diyor. Trabzonspor'dan haber bekliyoruz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler