Trabzonsporlu futbolcular sahadaki oyundan memnun

05.08.2021 - 22:51 | Son Güncellenme: 05.08.2021 - 23:01

Son dakika haberleri... Trabzonspor'dan Vitor Hugo ve Anthony Nwakaeme, Molde FK maçından sonra açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Trabzonsporlu futbolcular sahadaki oyundan memnun

AJANSSPOR - HABER

 

Süper Lig'de önceki sezonu 4. sırada tamamlayan Trabzonspor, ilk kez organize edilen UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne 3. eleme turundan katılmaya hak kazanmıştı. 3. turda Norveç ekibi Molde FK'yla karşılaşan temsilcimiz, 3 gol atmasına karşın rakibin 3 golüne engel olamayınca sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. Maçın akabinde Molde maçında gol atan futbolculardan Anthony Nwakaeme ve Vitor Hugo açıklamalarda bulundu. 

Hugo: "Önemli olan..."

Bugün önemli bir takımla oynadık. Aslında önemli olan, takımın fiziksel olarak hazır olmasıydı. Onlar liglerinde hazır olarak gelmişti. Biz de ilk resmi maçımızı oynadık. Skor üzücü olsa da tabii ki kazanmak isterdik. Genel olarak iyi oynadığımızı düşünüyorum çünkü Avrupa’da özellikle bu tür maçlarda yaptığınız hataların ağır dönüşleri olabiliyor. Skor üzücü olsa da mutlu olarak ayrılıyoruz buradan. Çünkü yapmak istediklerimizi sahada yansıttık diye düşünüyorum.

"Harikaydı..."

Vitor Hugo, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"İlk kez taraftarla buluşma fırsatım oldu. Harikaydı. Gönül isterdi ki taraftarımızın tamamı burada olabilsin. Ama şartlar gereği yüzde 50 kapasiteyle oynuyoruz. Bu kapasiteyle oynanmasına karşın bize sevgilerini gösterebildiler."

Nwakaeme: "Arkadaşlarımı tebrik ediyorum..."

İstediğimiz skor bu değildi tabii ki. Yine de arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bir sonraki maça bakacağız. Önde iyi oyuncularımız var ama sadece önde değil, sahanın her yerinde kapasiteli oyuncularımız var. Ben doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum. Sadece bu yolda devam etmeliyiz.

Senin için hazırladığımız haberler