Trabzonspor'un 2 yıldızına 15 milyon Euro

31.01.2021 - 09:15 | Son Güncellenme: 31.01.2021 - 09:20

Son dakika transfer haberleri... Transferin kapanmasına kısa bir süre kala Trabzonspor'da forma giyen Jorge Djaniny Semedo ve Caleb Ekuban için flaş bir transfer teklifi geldi. Al Hilal Djaniny, İtalyan temsilcisi Torino da Caleb Ekuban için teklifini iletti bordo-mavili takıma. Ahmet Ağaoğlu da transfer teklifleri hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Trabzonspor'un 2 yıldızına 15 milyon Euro

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor'da forma giyen Caleb Ekuban ve Jorge Djaniny Semedo için flaş bir teklif geldi...

Torino ve Al-Hial

Sabah'ta yer alan habere göre; Arabistan takımı Al-Hilal Djaniny, İtalyan temsilcisi Torino da Ekuban için bordo-mavililerin kapısını çaldı.

Ekuban için 8 milyon Euro

Trabzonspor'un iki önemli oyuncusu Djaniny Semedo ile Caleb Ekuban'a ara transferin sonuna yaklaşırken sürpriz teklifler geldi. Bu sezon Ganalı yıldız futbolcu Ekuban için İtalyan ekibi Torino, 8 milyon Euro'yu gözden çıkardı. 

Teklif reddedildi

26 yaşında olan ve İtalyan pasaportu da bulunan Ganalı yıldız için gelen bu teklif hiç düşünülmeden reddedildi.

Djaniny için ise 7 milyon Euro...

Sezon başında Suudi Arabistan ekibi Al Ahli ile olan sözleşmesini yaşadığı anlaşmazlıklar nedeniyle fesheden ve bedelsiz olarak Trabzon'a gelen Djaniny Semedo'ya bir başka Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'den beklenmedik bir teklif geldi. 29 yaşındaki forvet için 7 milyon Euro önerildi.

Avcı: Djaniny'den iyisini bulamayız

Djaniny'ye gelen teklif teknik direktör Abdullah Avcı'dan veto yedi. Tecrübeli çalıştırıcı, "Bu saatte daha iyisini bulmamız zor. Djaniny form tutuyor ve 1 ay içerisinde çok daha iyi olacak" diyerek oyuncunun satılmasını istemedi. Yönetim kurulu da Al Hilal'e 'Vermiyoruz' diyerek teklifi geri çevirdi.

Ahmet Ağaoğlu yapılan teklif hakkında ne dedi?

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu da, "Bu süreç içerisinde biz nasıl bazı oyuncuları yokladıysak bizi de yoklayanlar oldu. Djaniny için teklif perşembe günü geldi. Zaman bolluğumuz olsaydı, transfer kapanmasına ben o 7'yi 12'ye falan çıkarırdım. Ama şu an oyuncu satmayı düşünmüyoruz ve bunu kulüplere ilettik" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler