"Trabzonspor'un asla pes etmeyeceğini rakibe gösterdik"

28.04.2021 - 18:23 | Son Güncellenme: 28.04.2021 - 18:25

Spor Toto Süper Lig'de Göztepe ile Trabzonspor 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Trabzonspor'da Marlon, Bakasetas ve Ekuban yayıncı kuruluşa konuştu.

"Trabzonspor'un asla pes etmeyeceğini rakibe gösterdik"

Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Trabzonspor'da Ekuban, Bakasetas ve Marlon değerlendirmelerde bulundu.

Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Caleb Ekuban: "Öncelikle iyi başlayamadık maça. İyi başlayamadık ve işleri tam toparlayacağımız anda 10 kişi kaldık. Golü atarak bir puan kazandık. Bugün asla pes etmeyeceğimizi rakibe gösterdik."

Marlon: "Hocamız aslında bizi böyle durumlara karşı hazırlıyor. Daha önce de stoper mevkisinde oynamıştım. Her maçta iyi oyun oynamak istiyoruz. 10 kişi kaldıktan sonra iyi bir oyun ortaya koyduk."

Anastasios Bakasetas: "Bugün farklı roller üstlenmek zorundaydık. Her zaman gol atamazsınız ve takımınıza başka bir şekilde yardım edebilirsiniz. Özellikle Berat'ın kırmızı kartından sonra farklı yardım etmeye çalıştım. Bir duruş ortaya koyduk bugün. Maçın gidişatına bakacak olursak beraberlikte hiç kötü bir sonuç değil. Sezon başında da fazla bir dinlenme fırsatımız olmadı. Yorucu bir sezonun ardından yeni bir sezona başlamıştık. Bir her zaman hazır olduğumuzu ve neler yapabileceğimizi göstermek zorundayız. Saha içinde bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ve biz Trabzonsporuz. Bu BAY haftası bize dinlenmek için biraz zaman kazandıracak."

Senin için hazırladığımız haberler