Trabzonspor'un Berat Özdemir teklifi belli oldu

01.01.2021 - 14:51 | Son Güncellenme: 01.01.2021 - 14:56

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri....TFF Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, Gençlerbirliği'nde forma giyen Berat Özdemir'i transfer etmek için girişimlerini sürdürüyor. Bordo-Mavililer, para artı takas formülüyle bir an önce bu transferi bitirmeyi hedefliyor. İşte detaylar....

Trabzonspor'un Berat Özdemir teklifi belli oldu

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor, Gençlerbirliği'nde forma giyen Berat Özdemir'i kadrosuna katmak için girişimlerini hızlanırdı.

Avcı’nın, yurt içindeki gözdesi Berat Özdemir...

Fanatik'te yer alan habere göre; 5 Ocak’ta resmen başlayacak transfer dönemi öncesi Trabzonspor Yönetimi gaza bastı... Teknik direktör Abdullah Avcı, ilk etapta orta sahadaki sıkıntının çözülmesini istiyor. Bunun için 2 hatta 3 oyuncu talep eden Avcı’nın, yurt içindeki gözdesi Berat Özdemir... 

Berat, Avrupa kulüpleri tarafından izleniyor

Gençlerbirliği’nin 22 yaşındaki önliberosu, yazın da Bordo-Mavililer’in gündemindeydi. Performansı her geçen hafta biraz daha yükselen Berat, Avrupa kulüpleri tarafından izleniyor. Trabzonspor, milli oyuncuyu ne olursa olsun renklerine bağlamak istiyor.

Trabzonspor'un teklifi

Sezon öncesinde kapıyı 3 milyon Euro’dan açan, sonrasında 2.5 milyon Euro’lara düşen Gençlerbirliği’ne bu kez 1.5 milyon Euro civarı bir bonservis bedeli ve takasta futbolcu önerileceği belirtildi. 

İstediği 6 numara

Abdullah Avcı, yakından tanıdığı ve gelir gelmez takıma katkı sağlayabileceği için Berat Özdemir konusunda ısrarcı. Savunmanın hemen önünde 6 numara diye tabir edilen bölgede görev yapan Berat, güçlü fiziği ve oyun görüşünün yanı sıra hücuma katkısıyla da fark yaratıyor.

Sözleşmesi ne zaman sona eriyor?

Kulübüyle olan sözleşmesi 2022 yılına kadar devam eden 22 yaşındaki önlibero oyuncusu; bu sezon forma giydiği 13 maçta 3 gol kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler