Trabzonspor, Alioski'yi Yeniden Gündemine Aldı | Transfer Haberleri

09.06.2022 - 18:19 | Son Güncellenme: 09.06.2022 - 18:25

Trabzonspor transfer haberleri... Trabzonspor, Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al Ahli forması giyen Alioski'yi yeniden transfer gündemine aldı...

Trabzonspor, Alioski'yi Yeniden Gündemine Aldı | Transfer Haberleri

Sol bek pozisyonu için transfer arayışlarını sürdüren Trabzonspor'un eski aşkı alevlendi. Bordo-mavili takım Al-Ahli forması giyen Kuzey Makedonyalı sol bek oyuncusu Alioski'yi yeniden gündemine dahil etti.

Trabzonspor'da gündem Alioski

61 saat'te yer alan habere göre; Trabzonspor, sol bek sorunu bir türlü çözemezken daha önce birçok kez görüşme yapılan Alioski’nin yeniden gündeme geldiği öğrenildi. Bordo-mavili takımın transfer teklifine rağmen geçen sezon Al-Ahli’ye yüksek bir ücret karşılığında transfer olan Alioski’nin yeniden Trabzonspor’un radarına girdiği kaydediliyor.

Trabzonspor scoutları izleyecek

Devre arasında da Suudi Arabistan’da mutlu olmadığı iddiaları çıkan 30 yaşındaki oyuncu için, Trabzonspor Scout ekibinin Gürcistan - Kuzey Makedonya maçını yerinde izleyeceği ifade edildi. 

Trabzonspor’un bu kez oyuncuya ciddi teklif yapmaya hazırlandığı kaydedilirken oyuncunun performansının da önemine dikkat çekildi. 

Ciddi katkı yaptı

Al-Ahli’de bu sezon toplam 28 maçta görev alan Alioski, sol bekte oynamasına rağmen 6 gol atıp, 8’de asist yaptı. 30 yaşındaki Alioski, 2017’de transfer olduğu Leeds’ten geçen sezon sözleşmesinin bitmesiyle ayrılmıştı. 

Başarılı oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi ise 30 Haziran 2023 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler