Trabzonspor, Galatasaraylı Halil Dervişoğlu'nu transfer etmek istiyor

21.05.2022 - 17:25 | Son Güncellenme: 21.05.2022 - 17:34

Spor Toto Süper Lig'in şampiyonu Trabzonspor transfer için harekete geçerken Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Halil Dervişoğlu'nu listesine aldı

Trabzonspor, Galatasaraylı Halil Dervişoğlu'nu transfer etmek istiyor

Son 1,5 yıldır kiralık olarak Galatasaray forması giyen milli futbolcu Halil Dervişoğlu'nun transferi için Trabzonspor istekli. 

Trabzonspor'a yakın 

Bonservisi İngiliz kulübü  Brentford'ta olan Halil Dervişoğlu için görüşme yapan Trabzonspor mesafe kaydetti. Karadeniz Gazete'de yer alan habere göre babası Trabzonlu olan Halil Dervişoğlu, bordo-mavili formayı giymeye yakın. Bu sezon Galatasaray'da forma şansı az bulan Kerem Aktürkoğlu, Mostafa Mohamed ve Bafetimbi Gomis'in gerisinde kalan Hailil Dervişoğlu sezon sonunda Galatasaray ile kiralık sözleşmesi bitiyor. 

 
 

Bu sezon 5 gol 1 asist

Galatasaray ile Halil Dervişoğlu bu sezon 32 maça çıkarken 19 kez ilk 11 başladı, 5 gol 1 asistlik katkı verdi. Türkiye'de sadece Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen 22 yaşındaki Halil Dervişoğlu'nun kulübü Brentford'la olan sözleşmesi 2024'te sona eriyor. Galatasaray'ın Göztepe'yi mağlup ettiği maçta kulübede gole sevinmediği gerekçesiyle Halil Dervişoğlu eleştirilerin hedef olmuştu.

 
 

 
 

Senin için hazırladığımız haberler