Trabzonspor'un hedefindeki iki yıldız.. Resmi açıklama

31.05.2021 - 15:54 | Son Güncellenme: 31.05.2021 - 16:04

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bir süredir gündemde olan Sörloth ve Hamsik sorusunu cevapladı. İşte detaylar...

Trabzonspor'un hedefindeki iki yıldız..  Resmi açıklama

AJANSSPOR - HABER

 

Normal sezonu dördüncü sırada tamamlayan Trabzonspor'da transfer hareketliliği sürüyor. Gervinho ve Bruno Peres transferlerinde mutlu sona ulaşan Karadeniz ekibi, yeni oyuncular için fırsat kolluyor. Bugün, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, beIN Sports'tan Güntekin Onay'ın konuğu oldu. Avcı, Marek Hamsik ve Alexander Sörloth gibi bir süredir bordo-mavi ile anılan futbolcular hakkındaki görüşlerini paylaştı. 

"Beklemeye razıyım..."

Marek Hamsik ve Alexander Sörloth transferleriyle ilgili gelen soruya Abdullah Avcı, "Sörloth keşke olsa. Başkanımız çalışma yapıyor. 2-3 günde bir bilgisini alıyorum. Sörloth’u bekleyeceksek ben beklemeye razıyım. Olmuyorsa başka bir isim. Orta sahaya bir oyuncu. Olur olmaz. Göreceğiz. Hamsik’i ister misin? Napoli’de büyük oyuncuydu. Keşke böyle transfer olsa. Trabzonspor’un ekonomisine göre hareket edeceğiz." cevabını verdi. 

İlgini Çekebilir
Avcı, Uğurcan ile Abdulkadir'e yol verdi
Habere Git

Sörloth, RB Leipzig'de beklentilerin altında...

Geçtiğimiz sezon, 20 milyon Euro bonservis bedeliyle RB Leipzig'e transfer olan Alexander Sörloth, 37 maça çıkarken; 6 gol, 3 asistlik performansla takımına katkı sağlamıştı. Sörloth'un gelecek yıl için Almanya'da kalıp kalmayacağı belirsiz. 

"Hamsik sadece 6 maça çıktı..."

Adı Trabzonspor'la anılan bir diğer futbolcu ise Marek Hamsik. Napoli forması ile özdeşleşen Hamsik, IFK Goteborg'la 6 aylık kontrat imzalamıştı. Ağustosta bonservisini eline alacak oyuncunun hangi takıma gideceği, tıpkı Sörloth gibi belirsiz. Hamsik, bu sezon İsveç ekibiyle 6 maça çıkarken sadece 1 gol atabildi.

Senin için hazırladığımız haberler