Trabzonspor'un Batuhan Kör ve Kerem Şen transferinde kriz çıktı

28.01.2022 - 02:06 | Son Güncellenme: 28.01.2022 - 12:15

Trabzonspor’un Bursaspor’dan kadrosuna kattığı 3 genç futbolcudan Batuhan Kör ve Kerem Şen'in transferinde ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. İşte detaylar...

Trabzonspor'un Batuhan Kör ve Kerem Şen transferinde kriz çıktı

Batuhan ve Kerem sezon sonuna kadar Bursaspor'da oynayacaktı

Karadeniz ekibi Spor Toto 1. Lig temsilcisi Bursaspor'un genç futbolcuları Batuhan Kör, Kerem Şen ve Taha Altıkardeş'i 29 Milyon TL bonservis bedeli karşılığında transfer etti. Yeşil beyazlı kulüple yapılan anlaşmaya göre, stoper Taha Altıkardeş bordo - mavililerin kadrosuna katılacak forvet Batuhan Kör ve orta saha oyuncusu Kerem Şen ise Bursaspor’da sezon sonuna kadar kiralık oynayacaktı.

Bursaspor transfer tahtasını açtıramadı

61Saat'in haberine göre; Bursaspor’un kapalı olan transfer tahtasını açtıramaması nedeniyle Batuhan ve Kerem'in yeşil beyazlı kulüpte sezon sonuna kadar kiralık olarak forma giymesinde sorun yaşandı.

Burasaspor'un kampına katılmışlardı ama...

İki genç futbolcu kendilerini 4,5'ar yıllığına Trabzonspor formasına bağlayan imzayı attıktan sonra Bursaspor’un Antalya kampına katılmıştı Ancak Bursaspor'un transfer tahtasını açtıramaması nedeniyle Batuhan ve Kerem'in durumu çıkmaza girdi.

İlgini Çekebilir
Genç Trabzonspor! Bir transfer daha geliyor
Habere Git

Trabzon'a geri dönüyorlar

Bursaspor'un transfer tahtasının açılamaması nedeniyle 2 oyuncunun İstanbul aktarmalı olarak Trabzon'a döneceği öğrenildi. 

Maliyetleri belli oldu

3 oyuncu ile 4.5 yıllık sözleşme imzalayan Bordo-Mavililer, Bursaspor'dan transfer edilen Taha Altınkardeş, Kerem Şen ve Batuhan Kör'ün maliyetlerini de açıkladı. Bordo mavililerin 3 futbolcuya da aynı ücreti ödeyeceği anlaşmanın detayı şöyle:

Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; 2021/22 futbol sezonu ikinci yarısı için 1.500.000.-TL, 2022/23 futbol sezonu için 3.000.000.-TL garanti ücret ödenecektir. Sonraki sezonlarda bir önceki sezon aldığı ücrete (Tüfe+Üfe/2) oranında artış uygulanarak ödeme yapılacaktır.

1461 Trabzon FK talip oldu

1461 Trabzon FK Başkanı Celil Hekimoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘’Bursaspor’da transfer yasağı olabilir ama 1461 Trabzon’da yok ve kapılarımız ardına kadar açık’’ ifadelerini kullandı.

 

Senin için hazırladığımız haberler