Trabzonspor'un ilgilendiği Carlos Salcedo'dan flaş transfer açıklaması! Galatasaray'dan...

31.12.2021 - 12:28 | Son Güncellenme: 31.12.2021 - 12:34

Trabzonspor ile adı geçen Carlos Salcedo, transfer açıklaması yaptı. Salcedo, Galatasaray ile ilgili flaş ifadelerde bulundu. Salcedo kimdir? Trabzonspor ve G.Saray'dan teklif aldı mı?

Trabzonspor'un ilgilendiği Carlos Salcedo'dan flaş transfer açıklaması! Galatasaray'dan...

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen takımlar, transfer çalışmalarına devam ediyor. Süper Lig'in ilk yarısını 46 puan ile zirvede tamamlayan Trabzonspor, Edgar Ie'nin sakatlığı nedeniyle ara transfer dönemini bir stoper takviyesi ile değerlendirmek istiyor.

Meksika'nın Tigres takımında forma giyen 28 yaşındaki Carlos Salcedo ile ilgilendiği öne sürülen Trabzonspor'a kötü haber geldi.

"Galatasaray'dan da teklif aldım"

Kuzey Ekspres'e konuşan Meksikalı stoper, transfer açıklamalarında bulundu. Salcedo açıklamasında, "Menajerim Trabzonspor ile görüşme halinde ancak Galatasaray'dan da teklif aldım." ifadelerini kullandı.

Carlos Salcedo kimdir?

Meksika'nın Tigres UANL futbola başlayan Carlos Salcedo, yurt dışında İtalyan Fiorentina ve Alman E. Frankfurt formaları giydi. Son olarak 8,80 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Almanya'dan ülkesine geri dönen 28 yaşındaki stoper, Tigres UANL takımında forma giymeye başladı.

Bu sezonki karnesi

Bu sezon Tigres forması ile 15 karşılaşmaya çıkan tecrübeli futbolcu, görev aldığı maçlarda 2 kez gol sevinci yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler