Trabzonspor'un Nwakaeme'ye Önerdiği Yıllık Ücret Ortaya Çıktı

09.01.2022 - 09:29 | Son Güncellenme: 09.01.2022 - 10:26

Kouassi ve Edin Visca'yı transfer eden Trabzonspor'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Anthony Nwakaeme'ye önerilen yıllık ücret ortaya çıktı. İşte detaylar...

Trabzonspor'un Nwakaeme'ye Önerdiği Yıllık Ücret Ortaya Çıktı

Trabzonspor'a transfer olduğundan bu yana taraftarlı tarafsız tüm futbol severlerin hayranlığını kazanan Nijeryalı yıldız Anthony Nwakaeme'nin kontratı sezon sonu bitiyor.

Görüşmeler devre bitmeden başladı 

Bordo mavililer 32 yaşındaki futbolcunun devre bitmeden önce transfer görüşmelerini başlatmıştı. Ancak Antalyaspor maçında satalanan Nwkaeme ülkesine gidince temaslar sekteye uğramıştı.

İlgini Çekebilir
Abdülkadir Parmak Kayserispor'da!
Habere Git

Yıllık 2 milyon 250 bin Euro

3 maçlık aranın ardından Yeni Malatyaspor maçıyla sahalara müthiş bir dönüş yapan 32 yaşındaki yıldıza yeni kontrat önerildi. Fotomaç'ın haberine göre; Karadeniz ekibi tecrübeli yıldıza 750 bin euro'su bonus olmak üzere 2 milyon 250 bin euro'dan 3 yıllık sözleşme önerdi.

20 maçta 7 gol, 7 asist

2018-2019 sezonu başında İsrail'in Hapoel Beer Sheva takımından 1.1 milyon euro bonsercis bedeliyle transfer edilen Nijeryalı futbolcu bu sezon bordo mavili formayla 20 maça çıktı. Nwakaeme bu maçlarda 7 gol ve 7 asistle oynayarak takıma büthiş bir katkı yaptı.

Güncel piyasa değeri 5 milyon Euro olan Trabzonsporlu futbolcu milli takım formasını ise 1 maçta giyebildi.

Senin için hazırladığımız haberler