Trabzonspor'un sağlık çalışanları için başvurusu sonuçlandı

24.02.2021 - 16:33 | Son Güncellenme: 24.02.2021 - 16:35

Süper Lig'de yeni teknik direktör Abdullah Avcı ile başarılı bir dönem geçiren Trabzonspor, hafta sonu Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşma öncesi sağlık çalışanlarının tribüne alınması yönündeki başvurusu sonuçlandı. İşte detaylar...

Trabzonspor'un sağlık çalışanları için başvurusu sonuçlandı

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor ile hafta sonu Fenerbahçe arasında oynanacak olan maçı öncesi sağlık çalışanlarının tribüne alınması için TFF'ye olan talebi sonuçlandı.

Edinilen bilgilere göre Trabzonspor’un Fenerbahçe ile oynayacağı maça sağlık çalışanlarının alınması yönündeki talebi Trabzon’da koronavirüs vaka sayısının fazla olması nedeniyle reddedildi.

Fenerbahçe- Galatasaray maçında kriz olmuştu

Süper Lig'in 24. haftasında oynanan Fenerbahçe- Galatasaray maçında sarı lacivertli yönetim, karşılaşması için 150 sağlık çalışanının stata ağırlamıştı. Daha sonra tribündeki kalabalığın sağlık çalışanları için ayrılan kotanın çok üstünde olmasına Sarı-Kırmızılılar tepki gösterdi.

"Her röportaja gelen sözlü hakaret yiyor"

Karşılaşma öncesi Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim yaptığı açıklamada "Seyircisiz bir maçta bu kadar Galatasaraylı futbolculara, hocalara küfür. Her röportaja gelen sözlü hakaret yiyor" sözleriyle tepkisini göstermişti.

Senin için hazırladığımız haberler