Trabzonspor'un transferde eski aşkı depreşti! Görüşmeler başladı

08.04.2024 - 08:24 | Son Güncellenme: 08.04.2024 - 08:35

Süper Lig'de Sivasspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor. İşte forvet mevkisi için düşünülen isim.

Trabzonspor'un transferde eski aşkı depreşti! Görüşmeler başladı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, forvet pozisyonu için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-Mavili takım, Nenad Bjelica döneminde kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Hırvat golcü Bruno Petkovic'i yeniden transfer gündemine aldı. İşte detaylar...

Trabzonspor'dan sürpriz transfer atağı

Sabah'ta yer alan habere göre; forvet bölgesi için Kelechi Iheanacho ve Denis Draguş gibi isimlerle görüşen Trabzonspor, sürpriz bir oyuncuyu daha gündemine dahil etti.

Bruno Petkovic yeniden gündemde

Sezon başında eski teknik direktör Nenad Bjelica takımın başındayken transferi için yaklaşık 2.5 ay boyunca uğraş verilen Bruno Petkovic bir kez daha transfer listesine alındı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Mert Günok gelişmesi!
Habere Git

Bu sezonki performansı

Dinamo Zagreb forması ile oynadığı 34 maçta 17 gol, 8 asistlik bir katkı sağlayan Petkovic, milli takımda da 2024 yılı içerisinde çıktığı 5 maçta 3 gol atmayı başardı. 

Sözleşmesinde serbest kalır maddesi bulunuyor

Kulübüyle 2025 yılına kadar anlaşması olan 29 yaşındaki Hırvat yıldızın sözleşmesinde 2.5 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi bulunuyor. 

Görüşmeler başladı

Rakamı makul bulan bordo-mavililer, tecrübeli oyuncuyu ikna etmek için görüşmelere başladı.

İlgini Çekebilir
Fatih Terim, şampiyonluk yolunda hata yapmadı
Habere Git

Onuachu ve Orsic'e özel program

Trabzonspor'da uzun süreli sakatlıktan dönen Mislav Orsic ile tedavisi yeni tamamlanan Paul Onuachu'ya Sivasspor maçı öncesi eksiklerini tam anlamıyla kapatmaları için özel program uygulanacak.

Bordo-mavili teknik heyet, her iki oyuncunun da Sivasspor maçında daha fazla süreyle sahada kalabilecekleri bir noktaya getirmeyi hedefliyor.

Öte yandan Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında EMS Yapı Sivasspor ile 12 Nisan Cuma günü saat 20.00'de sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Senin için hazırladığımız haberler