Trabzonspor’un yeni patronu Tamer Tuna mı?

31.10.2020 - 22:14 | Son Güncellenme: 31.10.2020 - 22:21

Son dakika spor haberleri… Trabzonspor’da yeni teknik direktör kim olacak? Bordo - mavililer, Eddie Newton’un görevine son verildiğini açıkladı. Bunun üzerine gündeme ise Tamer Tuna Trabzonspor'un yeni teknik direktörü olacağı iddialarına ilişkin haberler düştü Öte yandan Abdullah Avcı ismi de gündemdeydi. Peki Trabzonspor - Tamer Tuna sürecinde son durum ne, anlaşma sağlandı mı? İşte detaylar…

Trabzonspor’un yeni patronu Tamer Tuna mı?

Deniz ŞEN - AJANSSPOR

Trabzonspor, İngiliz teknik direktör Eddie Newton ile yollarını ayırdığını resmen duyurdu. Bunun üzerine bordo - mavili takımda teknik direktörlük koltuğu için Tamer Tuna ve Abdullah Avcı isimleri ortaya atıldı.

Futbolculuk döneminde bordo - mavililerin de formasını giyen ve Antalyaspor ile yollarını ayıran Tamer Tuna ise dikkat çeken isimlerin başında geliyor.

 

Henüz anlaşma yok

Ulaştığımız bilgiye göre, Trabzonspor’da Tamer Tuna ile anlaşıldığını yönelik ortaya atılan gelişmeler henüz kesinlik kazanmadı.

Bordo - mavililer, Tuna ile şu an için resmi anlaşmaya varmış değil.

Öte yandan, Fırtına’da teknik direktörlük koltuğu için Abdullah Avcı’nın da ismi gündemde.

Trabzonspor’da yeni teknik direktörün kim olacağı sorusunun cevabının gelecek hafta içinde netlik kazanması bekleniyor.

Futbolculuk kariyerinde yolu Trabzon’dan da geçti

Futbola Galatasaray altyapısında başlayan Tamer Tuna, 1999-01 yılları arasında Trabzonspor formasını da terletti.

Tuna, teknik direktörlük kariyerinde ise 2015 yılında ise Beşiktaş'ta Şenol Güneş’in yardımcılığını yapmış, daha sonra da Göztepe, Sivasspor ve Antalyaspor'da görev almıştı.

Senin için hazırladığımız haberler