Trabzonspor'un Yeni Transferleri Jens Stryger Larsen ve Doğucan Haspolat İstanbul'a Geldi

16.06.2022 - 15:58 | Son Güncellenme: 16.06.2022 - 18:08

Trabzonspor haberleri... TFF Süper Lig takımlarından Trabzonspor'un Danimarkalı sağ beki Jens Stryger Larsen ve Doğucan Haspolat İstanbul'a geldi. İşte detaylar...

Trabzonspor'un Yeni Transferleri Jens Stryger Larsen ve Doğucan Haspolat İstanbul'a Geldi

AJANSSPOR-HABER

Transferin hızlı takımlarından Trabzonspor'un yeni transferi Danimarkalı sağ bek Jens Stryger Larsen ve Kasımpaşa'dan Doğucan Haspolat, İstanbul'a geldi.


Larsen, Danimarka'nın başkenti Kopenhag'tan kalkan uçakla saat 15.30 dolaylarında İstanbul Havalimanı'na iniş yaparken; Doğucan Haspolat ise Hollanda'nın başkenti Amsterdam'dan kalkan Türk Hava Yolları'na ait uçakla saat 15.50 dolaylarında havalimanına indi. İki oyuncunun da sağlık kontrollerinin ardından resmi imzaları atması bekleniyor.

Bilindiği üzere, bordo-mavili takım Udinese ile sözleşmesi sona eren ve serbest statüde yer alan sağ bek oyuncuyla görüşmelere başladığını Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirmişti.


KAP'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti:


"Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Jens Stryger Larsen'in Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.


Kasımpaşa A.Ş.'nin profesyonel futbolcuları Evren Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat'ın Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır."

Udinese performansı

31 yaşındaki sağ bek oyuncu, İtalyan ekibi ile geçen sezon forma giydiği 12 maçta 1 asist ile oynamıştı. Larsen aynı zamanda Danimarka Milli Takımı'nın da formasını giyiyor. Söz konusu 49 maçta sahaya çıkan başarılı oyuncu 3 gol ve 5 asist kaydetti.

Doğucan Haspolat'ın performansı

Doğucan Haspolat ise, geçen sezon Kasımpaşa ile çıktığı 34 maçta 1 gol ve 1 asist kaydetti.  22 yaşındaki önlibero oyuncusunun kulübüyle olan sözleşmesi 2023 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler